ΛΑΡΙΣΑ

Καλογιάννης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε στελέχη και εργαζόμενους Δήμου και ΔΕΥΑΛ»

“Η εκδήλωση απολογισμού της δημοτικής θητείας που ολοκληρώνεται, κατέδειξε περίτρανα το ιδιαίτερα σημαντικό και πρωτόγνωρο έργο που συντελέστηκε” σημειώνει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, με αφορμή το χθεσινό απολογισμό.

Και προσθέτει: “Κατέδειξε ότι με το σχεδιασμό και το έργο μας προσεγγίζουμε ολοένα και περισσότερο τη φιλοδοξία και το όραμα μας: να δημιουργήσουμε μια βιώσιμη πόλη, που να πρωταγωνιστεί ως πρώτος περιφερειακός πόλος ανάπτυξης, με σεβασμό στον πολίτη και το αστικό και περιαστικό περιβάλλον. Μια πόλη σύγχρονη, ευρωπαϊκή, που να εξασφαλίζει ποιοτική διαβίωση σε μας και τις γενιές που έρχονται.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση τόσων έργων και δράσεων απαίτησε πολλές ώρες εντατικής και επίμονης εργασίας αλλά και στενής συνεργασίας μεταξύ των πολιτικών στελεχών και των υπηρεσιακών παραγόντων. Όλα όσα περιλαμβάνονται στον απολογισμό του έργου, δεν θα είχαν επιτευχθεί χωρίς την στήριξη και τη συνεργασία του συνόλου των εργαζομένων στο Δήμο και τη ΔΕΥΑΛ.

Προσωπικά και συνολικά η δημοτική αρχή οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επικεφαλής των Διευθύνσεων, τα στελέχη και τους εργαζόμενους των υπηρεσιών ακόμη και τους συμπολίτες με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που προσφέρουν υπηρεσίες στο Δήμο Λαρισαίων. Η συμβολή όλων ήταν και είναι καθοριστική.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες