ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καμία τιμωρία στον Ουάρντα για την υβριστική ανάρτησή του στα social media

Δεν ήταν μόνο ο Ραζβάν Λουτσέσκου που απαλλάχθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τις δηλώσεις του μετά τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Παρόμοια απόφαση υπήρξε και για τον Αμρ Ουάρντα και την υβριστική του ανάρτηση στα social media, έπειτα από το ματς για την ίδια διοργάνωση, με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ ανακοίνωσε:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απαλλάσσει τον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Αμρ Ουαρντά από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό αδίκημα.

Απαλλάσσει τον προπονητή του ΠΑΟΚ Ρασβάν Λουτσέσκου από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό αδίκημα.

Επιβάλλει στον ΠΑΟΚ χρηματική ποινή ύψους 30.000 € (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Πανιώνιος).

Επιβάλλει στην ΑΕΚ χρηματική ποινή ύψους 6.000 € (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-Ατρόμητος).

Επιβάλλει στον Ιωνικό χρηματική ποινή ύψους 2.000 € (αγώνας Ιωνικός-Ιεράπετρα).

Αποφασίζει τον επανορισμό του αγώνα πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Γυναικών Σταυρός Καλυθίων-Αθλοπαιδιών Κω, ο οποίος είχε οριστεί αρχικά για τις 24.02.2019 και δεν διεξήχθη.

Επιβάλλει στον Μιχαήλ Τσορπατσίδη, πρόεδρο του Αχαρναϊκού, ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 50 ημέρες. Απειλεί σε βάρος του Αχαρναϊκού χρηματική ποινή ύψους 1.667 € και επιβάλλει στο σωματείο χρηματική ποινή ύψους 1.000 € (αγώνας Αχαρναϊκού με Παλληνιακό).

Επιβάλλει στον Μιχαήλ Τσορπατσίδη ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 30 ημέρες. Απειλεί σε βάρος του Αχαρναϊκού χρηματική ποινή ύψους 1.667 € και επιβάλλει στο σωματείο χρηματική ποινή ύψους 500 € (αγώνας Αχαρναϊκού με Πανηλειακό)».

Δυσαρέσκεια της ΑΕΚ για την απόφαση

Στις τάξεις του «δικεφάλου» περίμεναν ότι θα υπήρχε τιμωρία και μάλιστα αρκετά βαριά για το Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, μετά την ανάρτησή του κατά της Ένωσης, ειδικά από τη στιγμή που και οι άνθρωποι του Ατρόμητου είχαν δυσαρεστηθεί με την ενέργεια του ποδοσφαιριστή τους, όπως φάνηκε με την απόφαση να τον αφήσουν εκτός προπονήσεων και αγώνων.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε και στην ΑΕΚ δεν το άφησαν ασχολίαστο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, η δυσαρέσκεια στις τάξεις της Ένωσης είναι έντονη και δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής, αλλά για το ότι «δεν τιμωρήθηκε για την προσβλητική του συμπεριφορά εναντίον της ομάδας μας και των φιλάθλων μας».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις