ΛΑΡΙΣΑ

Εκδήλωση στη Λάρισα για την στήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας (φωτο)

Εκδήλωση για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας 2019» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κων/νος Κούμας», για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη Λάρισα.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, η Επιστημονική Ένωση Digital Idea και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την υποστήριξη του Δικτύου Πράξη.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης επίσης, παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του επιχειρηματία Λευτέρη Παπαγεωργίου, με τίτλο“Startups. Από την ιδέα, στην παγκόσμια αγορά”, από τις εκδόσεις Φερενίκη.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, τόνισε: «Υπάρχει σχέδιο για τη δημιουργία νεοφυούς επιχειρηματικότητας στη Λάρισα. Να ξεκινήσουμε από τις προθερμοκοιτίδες και να φτάσουμε στις θερμοκοιτίδες. Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας μας παραχώρησε μια αίθουσα για να δημιουργήσουμε θερμοκοιτίδες για start ups».

Από την πλευρά του εκπροσωπώντας τον δήμο Λαρισαίων ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Νταής, σημείωσε: «Μετά το θεματικό πάρκο με τους άθλους θέλουμε να φέρουμε τη νεοφυή επιχειρηματικότητα στη Λάρισα και αυτό αποτελεί στόχο μας».

Δείτε φωτογραφίες:

Μ.Τζ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις