ΛΑΡΙΣΑΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Γούλας, ο… Κάστρο και το ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο!

Με τον Δημήτρη Βάλλα και τον Φιντέλ Κάστρο ξεκίνησε η παρουσίαση της ομιλίας του Παναγιώτη Γούλα από τον Βασίλη Ραούλη, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του κονφερασιέ: «Είναι μια δύσκολη μέρα για όλους μας. Σήμερα αποχαιρετήσαμε έναν φίλο, έναν ωραίο άνθρωπο, τον Δημήτρη Βάλλα», είπε ο Ραούλης, με το πλήθος να ξεσπάει σε χειροκροτήματα.

«Δεν πρόκειται να καθυστερήσουμε πολύ σήμερα. Όσο ο Κάστρο στις ομιλίες του», συμπλήρωσε ο ίδιος, προκαλώντας τα γέλια του κοινού.

Έκτορας Νασιώκας και εγγονός ήταν το αχτύπητο δίδυμο της συγκέντρωσης του υποψηφίου δημάρχου, αφού ο γιατρός δεν έλεγε να αποχωριστεί από το εγγονάκι του. Στην ευγενική παράκληση πάντως του φωτογράφου, αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί του.

Παρούσα στην εκδήλωση και η Λίτσα Λιακούλη, η μόνη του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ.

Απόντες όμως τόσο ο Απόστολος Καλογιάννης όσο και η Ρένα Καραλαριώτου στις συγκέντρωσεις των οποίων είχε δώσει κανονικά το παρών ο υποψήφιος δήμαρχος.

Κώστας Σάββας, Βαγγέλης Μάτος και Βαγγέλης Γιαννούλας έλαμπαν από ικανοποίηση

Στις 27 Μαρτίου αναμένεται η μεγάλη επίσημη πρώτη συγκέντρωση του Παναγιώτη Γούλα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των επιτελών του.

Παρών στην πρώτη σειρά των συγκεντρωμένων της εκδήλωσης ο Γιάννης Μεσσήνης, πάντα σοβαρός και μετρημένος.

«Κάνε μου ένα σχόλιο», ρώτησα τον έμπειρο «σύντροφο» από τα παλιά. Εδώ μέσα είναι το βαθύ, το πολύ βαθύ, το ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο», μου απάντησε γεμάτος ευτυχία!

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες