ΛΑΡΙΣΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον επέδειξαν οι Λαρισαίοι για την εκδήλωση σχετικά με τη συνταγματική αναθεώρηση, την οικογένεια και την Εκκλησία (φωτο)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα την προωθούμενη Συνταγματική Αναθεώρηση στα θεμελιώδη άρθρα για την Εκκλησία και την οικογένεια.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων και τα συνεργαζόμενα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία της πόλης μας.

Ομιλητές ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και ο κ. Χριστόφορος Κοσμίδης, επίτιμος Αρεοπαγίτης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κκ. Χρήστος Κέλλας και Γιώργος Κατσιαντώνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Βασίλης Πινακάς, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος. ο Αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Δημήτρης Μαβίδης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνταντίνος Καλαμπαλίκης.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες