ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λαρισαίοι θα πρωταγωνιστήσουν σε διαφήμιση μεγάλης ελληνικής εταιρείας τροφίμων – Χαμός στην οντισιόν

Μεγάλη ελληνική εταιρία καταψυγμένων τροφίμων πραγματοποίησε οντισιόν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας το Σαββατοκύριακο που πέρασε, με σκοπό να ανακαλύψει πρόσωπα από την πόλη μας που θα συμμετάσχουν σε διαφήμιση της οποίας τα γυρίσματα θα γίνουν σε περιοχή της Λάρισας.

Η συγκεκριμένη εταιρεία επιθυμεί να προωθήσει το νέο προϊόν της που είναι το κατεψυγμένο σπανάκι και το σενάριο αφορά 15 αγρότες (άντρες και γυναίκες) οι οποίοι θα εργάζονται σε χωράφι. Το σποτάκι θα περιλαμβάνει όλη την διαδικασία από την στιγμή που καλλιεργείται το σπανάκι, μέχρι την διαδικασία της επεξεργασίας του για να φτάσει στο πιάτο μιας αθηναϊκής οικογένειας που θα το γευτεί.

Οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης εταιρείας αλλά και της διαφημιστικής που έχει αναλάβει το όλο εγχείρημα, επέλεξαν να βρουν άτομα από τη Λάρισα που θα υποδυθούν τους αγρότες, χωρίς όμως να είναι επαγγελματίες ηθοποιοί ή κομπάρσοι.

Διοργάνωσαν οντισιόν αναζητώντας 15 άτομα, εκ των οποίων τα τρία θα έχουν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η εν λόγω αγγελία στο διαδίκτυο ζητούσε Λαρισαίους που να είναι αγρότες-αγρότισσες, ή που να μπορούν να υποστηρίξουν αυτόν τον ρόλο, ηλικίας από 35-60 ετών.

Από την αίθουσα του κεντρικού ξενοδοχείου «παρέλασαν» πολλοί Λαρισαίοι σύμφωνα με πληροφορίες και η τελική απόφαση των προσώπων που θα επιλεχθούν, θα ανακοινωθεί στις 19 Μαρτίου, ενώ τα γυρίσματα της διαφήμισης θα διαρκέσουν τρεις ημέρες, από τις 23-24 Μαρτίου και θα λάβουν χώρα στο Κιλελέρ ή στη Νίκαια Λάρισας, φυσικά σε κάποιο χωράφι.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, οι Λαρισαίοι επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την διαφήμιση, ορισμένοι, όπως πληροφορούμαστε ερασιτέχνες ηθοποιοί, αλλά και απλοί αγρότες. Μάλιστα το …μεροκάματο για λίγες ώρες γυρισμάτων μαθαίνουμε πως θα είναι πολύ καλό…

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες