ΛΑΡΙΣΑ

Στο καρναβάλι Συκουρίου ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος

Με σύμμαχο τον καλό καιρό σε κάθε χωριό του Δήμου Τεμπών  μικρό και μεγάλο  πραγματοποιήθηκε το έθιμο της Καθαρά Δευτέρα με την πατροπαράδοτη φασολάδα και το μπουρανί σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών τις Τοπικές Κοινότητες και τους Συλλόγους.

Η αυλαία των  αποκριάτικων  εκδηλώσεων έπεσε σημερα το μεσημέρι Καθαρά Δευτέρα στην Δημοτική Κοινότητα Συκουρίου όπου  με την συμμετοχή πολλών παιδιών πραγματοποιήθηκε κανονικά και φέτος το καρναβάλι Συκουρίου 2019 με την καθιερωμένη παρέλαση αρμάτων.

Τα παιδιά ντυμένα μασκαράδες παρέλασαν με ρυθμό και ζωντάνια στον κεντρικό δρόμο του χωριού, δίνοντας τον αποκριάτικο τόνο.
Στη συνέχεια τα παιδιά-καρναβαλιστές και ο κόσμος  έδωσαν τη δική τους χαρούμενη νότα στην πλατεία με άφθονο κρασί και χορό .

Τις εκδηλώσεις στο Συκούριο παρακολούθησε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος, ο βουλευτής της ΝΔ κ.Γιώργος Κατσιαντώνης, ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Βασίλης Πινακάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος, οι αντιδήμαρχοι κ. Ιωάννης Αργυρίου, Αστέριος Σαίτης ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κώστας Νταφούλης και Δημήτρης Τσέτσιλας, ο πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής ,πλήθος επισκεπτών.

Ο Δήμαρχος Τεμπών παραβρέθηκε ακόμη το πρωί της Καθαρά Δευτέρας στην Τοπική Κοινότητα Παραποτάμου ,Γόννων και Πυργετού.

Σε δήλωση του ο κ. Κολλάτος:

Συγχαρητήρια στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Συκουρίου στον ΜΕΣ Συκουρίου, τους προσκόπους ,την φιλαρμονική του Δήμου τα μικρά παιδιά  του νηπιαγωγείου -Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου τους δασκάλους των σχολείων που παρέλασαν καθώς και όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν όλες αυτές τις ημέρες για να πραγματοποιηθεί το καρναβάλι Συκουρίου 2019 .

Με αίσθημα ευθύνης η Δημοτική Αρχή στέκεται δίπλα σε όλους τους συλλόγους. Θα είμαστε δίπλα σας, συνεχίσετε να προσφέρετε και να μπορούμε να σας δίνουμε λύσεις και θα σας  βοηθάμε με τις δυνατότητες που έχει ο Δήμος μας .

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες