ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη 3-1 επί της Πανσερραϊκής πέτυχε η ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών της ΑΕΛ

Σε επιθετικό μονόλογο για την ΑΕΛ εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Κυριακής μέσα στις Σέρρες στο δημοτικό γήπεδο. Η νίκη ήταν το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα του Βασίλη Πάνου, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα.

Οι παίκτριες της ΑΕΛ ήθελαν να καθαρίσουν τον αγώνα από νωρίς και  έχοντας μεγάλη διάθεση δημιούργησαν αρκετές φάσεις ενώ άνοιξαν και το σκορ μόλις στο ένατο λεπτό με την Σρετένοβιτς μετά από ωραία ομαδική ενέργεια και τη σωστή πάσα της Ζντράβκοβιτς την κατάλληλη στιγμή. Και  ενώ η συνέχεια έδειχνε πως θα είναι αρκετά εύκολη, η δυστοκία των παικτριών της ΑΕΛ έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα. Συνολικά εννέα κλασικές ευκαιρίες κατάφερε να χάσει η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο και  μάλιστα η ατυχία της ολοκληρώθηκε όταν και εφαρμόστηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και σε μία εκτέλεση φάουλ δέχτηκε την ισοφάριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ πίεσε ακόμα πιο πολύ και περιόρισε τον αντίπαλο στο μισό του γηπέδου όμως το άγχος και η πίεση για το αποτέλεσμα έφεραν μεγάλη νευρικότητα στην τελική πάσα με αποτέλεσμα ο επιθετικός μονόλογος να προβαίνει τις περισσότερες φορές άκαρπος.  Παρόλο την νευρικότητα και στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν αρκετές  μεγάλες ευκαιρίες και η λύτρωση ήρθε τελικά στο 72′ όταν η Γιαμαλή σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα μετά από κόντρα σε πόδι αντιπάλου κατέληξε αργά και βασανιστικά στο βάθος της εστίας της Πανσερραΐκής. Αυτό το γκολ λύτρωσε τις παίκτριες της ΑΕΛ οι οποίες λίγα λεπτά μετά πέτυχαν και τρίτο τέρμα για να κλειδώσουν το  αποτέλεσμα. Το τρίτο γκολ για την ΑΕΛ πέτυχε η μόλις 14 ετών Χριστίνα Μούκα στην πρώτη της παρουσία στην Α’ Εθνική.

Σε αυτόν τον αγώνα η ΑΕΛ ήθελε μόνο τη νίκη, την οποία και πήρε και  τελικά και μάλιστα με καλή εμφάνιση και το μόνο που προβλημάτισε ήτανε  η επιθετική δυστοκία. Στα θετικά της αναμέτρησης η πολύ καλή παρουσία όλων των νεαρών αθλητριών από την Ακαδημία της ΑΕΛ που συνεχώς παίρνουν χρόνο συμμετοχής και πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Νεοφύτου, Σκοτεινιώτη Γ., Παυλοπούλου, Κόντου,  Σκωτεινιώτη Κ., Βασιλείου, Σρετένοβιτς, Ζντράβκοβιτς, Γιαμαλή
Αλλαγές: Μούκα, Μίσσια, Κατσιάνα, Τσιάρα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Αρζουμανίδου, Ρήγα

Πολύ καλή η διαιτησία της τριπλέτας από το Κιλκίς, σε ένα αρκετά  εύκολο αγώνα χωρίς δύσκολες φάσεις. Η ΑΕΛ τέλος ευχαριστεί την ομάδα της Πανσερραΐκής για την φιλοξενία.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ υποδέχεται την Γλυφάδα σε έναν ακόμα  σημαντικό αγώνα. Η ΑΕΛ απέναντι σε μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο και θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες