ΛΑΡΙΣΑ

Ρένα Καραλαριώτου: «Δίχτυ» προστασίας για τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες

«Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το “πλέγμα” φροντίδας προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Να απλώσουμε το “δίχτυ” προστασίας και να αγκαλιάσουμε το σύνολο των αδύναμων συμπολιτών μας. Γυναίκες, ηλικιωμένοι, παιδιά, άνεργοι, άστεγοι έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη στήριξή μας», τόνισε η υποψήφια δήμαρχος, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

Κατά την επίσκεψή της στην έδρα των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων, η κ.Καραλαριώτου ενημερώθηκε από την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, Ευθυμία Ζιώγα και την αναπληρώτρια προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Κοινωνικής Ένταξης Απασχόλησης και Ισότητας των Φύλων, Βασιλική Δοβλατανιώτη για τις δράσεις και το έργο των δομών και υπογράμμισε την ανάγκη για ακόμη μεγαλύτερη στήριξή τους. Να σημειωθεί ότι παρών στη συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Δημήτρης Δεληγιάννης.

«Η προσφορά και το έργο που επιτελείται από το προσωπικό και τα στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων είναι εξαιρετικά σημαντικό και χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση και υποστήριξη από όλους μας. Η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει συνθήκες “ασφυξίας” στην κοινωνία μας. Είναι υποχρέωση όλων μας να προωθήσουμε τα απαραίτητα μέτρα για να αλλάξει το οικονομικό περιβάλλον, να δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις εργασίας, να έχει ο κόσμος δουλειά, ώστε να εξαλειφθούν οι συνθήκες ανέχειας και αποκλεισμού», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ.Καραλαριώτου.

Μαζί με την υποψήφια δήμαρχο Λαρισαίων ήταν και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Λάρισα Μπροστά», Δημήτρης Γεωργάκης, Χρήστος Τερζούδης, Ροξάνα Αγκαρίτσι, Τόνια Δρακωτού και Φωτεινή Καλογήρου-Τουρσουνίδου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες