ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Πετάξτε φθηνά από Νέα Αγχίαλο – Το πρόγραμμα των πτήσεων από τον Απρίλιο του 2019

Σε περίπου έναν μήνα ξεκινά την πλήρη λειτουργία του για τη φετινή τουριστική περίοδο ο αερολιμένας της Νέας Αγχιάλου. Σύμφωνα με όσα δηλώνει στο TheNewspaper.gr ο αερολιμενάρχης Κ. Ευσταθίου “η χρονιά προβλέπεται καλύτερη με αύξηση της επιβατικής κίνησης στο αεροδρόμιο κυρίως λόγω της αύξησης πτήσεων της EasyJet”.

To περσινό εγχείρημα της EasyJet στέφθηκε με επιτυχία και έτσι η βρετανική αεροπορική εταιρεία συνεχίζει και φέτος τη σύνδεση του Βόλου με το Λονδίνο κάθε Τετάρτη και Σάββατο από 1/6/19 έως 14/9/19 με εισιτήρια που ξεκινούν από 24,00 ευρώ!

Στις 4 Μαΐου και κάθε Σάββατο μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα πετάει για το Μόναχο της Γερμανίας η εταιρεία Condor, ενώ για το ίδιο διάστημα προστέθηκε φέτος πτήση από τον Βόλο για το Ντίσελντορφ και αντιστρόφως τιμές που ξεκινούν από 49,99 ευρώ.

Με το Άμστερνταμ θα εξακολουθεί να συνδέει τη Θεσσαλία κάθε Παρασκευή η αεροπορική εταιρεία Transavia από τις 24 Μαΐου έως τις 4 Οκτωβρίου με τιμή που σήμερα διαμορφώνεται στα 299,00 ευρώ το άτομο (από Βόλο) και στα 149,00 ευρώ το άτομο (από Άμστερνταμ).

Παρούσα φαίνεται ότι θα είναι στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου και η πολωνική «Enter Air», ίσως και η Tus Airways κυπριακών συμφερόντων, η οποία θα πραγματοποιεί πτήσεις για το Τελ Αβίβ.

thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις