ΛΑΡΙΣΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων λόγω καρναβαλικών εκδηλώσεων στη Νίκαια

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ανακοίνωσε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην Εθνική Οδό Λάρισας- Φαρσάλων και ειδικότερα από το ύψος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νίκαιας έως στο ύψος του Σούπερ Μάρκετ “Γαλαξία” με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, την Κυριακή (10-03-2019) και από ώρα 19:00′ έως ώρα 19:45′, λόγω καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται για Φάρσαλα μέσω της οδού Παύλου Μελά και νια Λάρισα μέσω της οδού Αγίου Χαραλάμπους και σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που Θα τοποθετηθούν από τον ενδιαφερόμενο.

Ο ενδιαφερόμενος, υποχρεούται καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων να τοποθετεί και να συντηρεί την οδική σήμανση, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, αντανακλαστικά προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη του η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκδηλώσεων.

Η ισγύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης (ΔΙΠΑΔ/οικ. 502/9-7-2003 Υπουργική Απόφαση [Β/946/2003], οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4313/2014 (Α-261).

Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, στο οποίο κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται για την επίδοση – δημοσίευσή της, ανακοίνωση στον αιτούντα των υποχρεώσεών του που απορρέουν από τον Κ.Ο.Κ. και τις λοιπές κατά περίπτωση συναφείς διατάξεις την επίβλεψη για την υλοποίησή τους και τη λήψη μέτρων αρμοδιότητας του.-

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις