ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ενδιαφέρον συνέδριο για την αγορά ενέργειας πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΕ Λάρισας (φωτο)

Οι προοπτικές διείσδυσής του φυσικού αερίου του στην αγορά αλλά και νέες τεχνολογίες που το πλαισιώνουν συζητήθηκαν σε ένα ενδιαφέρον συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στον χώρο εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Βασίλης Πινακάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισα κ. Δημήτρης Τάχος, οι Δήμαρχοι Τυρνάβου και Σοφάδων κκ. Χρήστος Σινάνης και Αθανάσιος Σκάρλος, ο Διευθυντής του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Θωμάς Μπακούρας, καθώς και ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Νίκος Παπαγεωργίου.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών εκπρόσωποι πολλών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον ενεργειακό κλάδο: η Διευθύντρια Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων Θεσσαλίας ΕΔΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας ΑΕ κ. Ευθυμία Καλογήρου, ο Διευθυντής Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων ΕΔΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας ΑΕ κ. Μιχάλης Στεργιόπουλος, ο Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού, Ανάπτυξης και Χρηματοδοτήσεων ΔΕΔΑ ΑΕ κ. Κωνσταντίνος Διονυσόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΕΔΑ Αττικής ΑΕ κ. Δημήτρης Παπακώστας, ο Γενικός Διευθυντής Τομέα Ενέργειας του Ομίλου Σαμαράς και Συνεργάτες ΑΕ κ. Καστανίδης Παναγιώτης (ως εκπρόσωπος της εταιρείας στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ομίλου κ. Δημήτρη Σαμαρά), ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Piccini Paolo SpA κ. Marco Piccini, ο Διευθυντής Ανάπτυξης CNG Thessaly S.A. κ. Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Promethan S.A. κ. Ανέστης Αγγελίδης, ο Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ΖΕΝΙΘ Α.Ε. κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, ο Γενικός Διευθυντής της Φυσικό Αέριο – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας ΑΕ κ. Ιωάννης Μητρόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της EFA ENERGY SA κ. Σταύρος Μούντελος, ο Commercial Director της ELPEDISON AE κ. Στάθης Βωβός και ο Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ, Msc, Σύμβουλος Ασφαλούς Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (ARD/RID) κ. Δημήτριος Κόκκαλης.

Το συνέδριο συντόνισαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Southern European Energy Forum κ. Βασίλης Λάζαρης, καθώς και η Γενική Γραμματέας Αντιπροσωπείας Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας κ. Παναγιώτα Μπίσκα.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες