ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τι επιχειρηματική επένδυση ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς στην Ελασσόνα και με ποιόν;

Μετά την γειτονική Καρδίτσα ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να επενδύσει επιχειρηματικά και στην περιοχή της Λάρισας, απ’ όπου εξάλλου κατάγεται η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη. Η πρόσφατη επίσκεψή του στο δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου, κατέδειξε την αποφασιστικότητα του δημοφιλή τραγουδιστή να δραστηριοποιηθεί στη συγκεκριμένη επαρχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο Σάκης Ρουβάς έχει έρθει σε επαφές με το γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία στο χώρο του χονδρεμπορίου κρέατος κ. Κασίδη,  με τον οποίο αναμένεται να πραγματοποιήσουν μία μεγάλη κοινή επένδυση στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκονται σε αναζήτηση μεγάλης έκτασης για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, πιθανότατα στην περιοχή του πρώην δήμου Ποταμιάς. Ωστόσο, οι εκτάσεις που έχουν βρεθεί επί της παρούσης, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο σε ποιον ανήκουν και αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Sakis μάλλον να πυκνώσει ακόμη περισσότερο τις επισκέψεις του στην περιοχή της Λάρισας το προσεχές διάστημα…

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες