ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ξεπέρασαν τις 44.000 οι επισκέπτες στη φετινή Agrothessaly – Προτάσεις και για νέες συνεργασίες φθάνουν στο δήμο Λάρισας

Το «τρία στα τρία» κατάφερε να κάνει η φετινή έκθεση Agrothessaly που ολοκληρώθηκε στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης υπό την αιγίδα του δήμου Λαρισαίων και της ΔΕΘ HELEXPO. Μετά τα ήδη γνωστά στοιχεία για την αύξηση του αριθμού των εκθετών, αλλά και των τετραγωνικών όπου λειτούργησε η έκθεση, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η επισκεψιμότητα υπερέβη το στόχο των 40.000 ατόμων (που είχε επιτευχθεί το 2018), προσεγγίζοντας τις 44 με 45 χιλιάδες.

Μιλώντας στο onlarissa.gr ο εντεταλμένος σύμβουλος για την έκθεση κ. Παναγιώτης Νταής εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως η εικόνα που έστειλε η Λάρισα με αφορμή την Agrothessaly, εντείνει το ενδιαφέρον και για άλλες δραστηριότητες. «Είμαστε ικανοποιημένοι ως δημοτική αρχή με τη συνολική λειτουργία της έκθεσης και τη δυναμική την οποία εκφράζει. Ήδη σήμερα έχω δεχθεί κάποια τηλεφωνήματα από ανθρώπους που ασχολούνται με διάφορα event, ώστε να έρθουν στη Λάρισα και δούμε από κοντά προοπτικές συνεργασίας. Είναι θετικό πως μέσω της Agrothessaly έχει μεταφερθεί αυτό το μήνυμα της δυναμικής της Λάρισας σε όλη την Ελλάδα» κατέληξε.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες