ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΟΦΗ: «Θα κάνουμε έφεση»

Δίχως να αναφέρει περισσότερα από τα απολύτως βασικά και γνωστά σε όλους, ο ΟΦΗ επιβεβαίωσε το προφανές, ότι δηλαδή θα εφεσιβάλλει κατά της απόφασης της ΕΠΟ, ενώ προετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώθηκε για την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και θα την εφεσιβάλλει στην Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ

Ο οργανισμός κινείται ήδη για την προετοιμασία της επόμενης «ημέρας», με πίστη πως θα καταφέρουν να αποδείξουν στην επιτροπή Εφέσεων το άδικο της απόφασης για τον σύλλογο.

Όπως διαρρέεται από «κύκλους» της ΠΑΕ, θα εξαντληθούν τα περιθώρια τόσο στη συγκεκριμένη επιτροπή, όσο και στο Διαιτητικό Δικαστήριο ή το CAS, που ακολουθούν στη διαδικασία. Έτσι το επόμενο διάστημα αναμένεται πλήρες εξελίξεων για τον ΟΦΗ, το νομικό τμήμα του οποίου έχει ήδη πιάσει δουλειά.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως τα στελέχη της διοίκησης αποφεύγουν να κάνουν κάποιο σχόλιο, παραπέμποντας στην επίσημη ενημέρωση του συλλόγου, που αναφέρει σχετικά με την έφεση.»

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις