ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Επενέβη η Μαρινέλλα στο επεισόδιο Κούγια – Λαζόπουλου: «Κάνε πίσω ρε»!

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το επεισόδιο ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και Λάκη Λαζόπουλου.

Την περασμένη Παρασκευή οι θαμώνες στο Αθηνών Αρένα, είδαν τον γνωστό ποινικολόγο να επιτίθεται στον Λάκη Λαζόπουλο. Ο δικηγόρος χτύπησε τον ηθοποιό λέγοντας του «στα χρωστάω τρία χρόνια».

Ο Λάκης Λαζόπουλος με την Μαρινέλλα και άλλους φίλους τους διασκέδαζαν με τη Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο, όταν ξαφνικά ο Αλέξης Κούγιας όρμησε εναντίον του ηθοποιού και του επιτέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, βωμολοχώντας. Το επεισόδιο σταμάτησε μόνο όταν παρενέβη η ασφάλεια του μαγαζιού.

Ο Αλέξης Κούγιας θα κινηθεί δικαστικά

O γνωστός ποινικολόγος σε γραπτή δήλωσή του στα μέσα, ανέφερε πως το επεισόδιο που έγινε είναι πολύ μικρό μπροστά σε αυτά που έκανε εναντίον του, «ο άνθρωπος αυτός που έχει άλλη προσωπικότητα, άλλη δημόσια εικόνα και άλλη είναι η πραγματική του προσωπικότητα το βράδυ και στην καθημερινότητά του».

Κατηγορεί τον κ. Λαζόπουλο ότι για χρόνια «εκτελούσε ένα συμβόλαιο ηθικής και επαγγελματικής μου καταστροφής, γιατί κατήγγειλα το γνωστό παραδικαστικό κύκλωμα με δικηγόρους, ιερωμένους και επίορκους δικαστές, οι οποίοι ήταν φίλοι του».

«Εφόσον επιθυμεί δικαστικές αντιδικίες, θα τα πούμε στα Δικαστήρια, στα οποία εγώ θα τον οδηγήσω αυτή τη φορά για τα όσα έχει κάνει εις βάρος μου», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Η ανακοίνωση του Λάκη Λαζόπουλου

Πριν τη γραπτή δήλωση του κ. Κούγια, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε τοποθετηθεί για το περιστατικό μέσω ενός άρθρου στη σελίδα του altsantiri.gr, στο οποίο περιέγραψε το γεγονός. Όπως αναφέρει το κείμενο, ο κ. Κούγιας τον πλησίασε ενώ τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή, «τον έπιασε από τον λαιμό, άρχισε να τον πιέζει στο πρόσωπο και να ουρλιάζει χρησιμοποιώντας τις γνωστές χυδαιότητες που τον χαρακτηρίζουν».

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο Λάκης Λαζόπουλος έφτασε μαζί με τη Μαρινέλλα στο κάλεσμα πολύ καλής τους φίλης. Ο Αλέξης Κούγιας καθόταν δύο τραπέζια πιο πίσω και όταν πλησίασε τον Λάκη, μέχρι να το αντιληφθούν και να τους χωρίσουν είχε τελειώσει και το σκηνικό. Από τη σκηνή προσπάθησε ο Αντώνης Ρέμος να ηρεμήσει λίγο τα πράγματα».

Σύμφωνα με την Espresso, η Μαρινέλλα σοκαρισμένη από το γεγονός, αντέδρασε άμεσα. «Κάνε πίσω ρε…» φώναξε στον ποινικολόγο, ο οποίος είναι και κουμπάρος της. Ο Λάκης από την άλλη δεν σηκώθηκε από τη θέση του, ούτε απάντησε στις βρισιές.

zappit.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες