Life & Style

Η πρεμιέρα του Game of Thrones πλησιάζει και το HBO μας χάρισε νέα επικά πλάνα

Λίγες ημέρες έμειναν για την προβολή του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones και το HBO μας έδωσε ένα… τυράκι από το νέο κύκλο.

Χθες προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του «True Detective» από το HBO στις ΗΠΑ και όλοι περίμεναν ότι μια έκπληξη από το δίκτυο – ιδανικά, το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ για την 8η σεζόν του «Game of Thrones».

Το HBO δεν τους έκανε το χατήρι, καθώς ετοίμασε ένα ακόμα διαφημιστικό βίντεο για τις σειρές και τις ταινίες που θα προβάλλει φέτος, συμπεριλαμβάνοντας ωστόσο έξι εντυπωσιακά δευτερόλεπτα από το νέο «Game of Thrones» (και άλλα τόσα από το προπέρσινο). Αν δεν έχετε καθόλου υπομονή, προχωρήστε απευθείας στο 00:48 για να τα δείτε.

Οι φοβεροί και τρομεροί Άσπιλοι της Ντενέρις να βαδίζουν προς το Γουίντερφελ συνοδευόμενοι από δράκο, είναι ο ορισμός του επικού πλάνου. Η έκφραση στο πρόσωπο της Άρια Σταρκ, τα λέει όλα…

Αρκετά όμως με τα σκόρπια δευτερόλεπτα και τα άσχετα teaser, ο λαός απαιτεί ένα κανονικό τρέιλερ. Μόνο 48 μέρες έχουν μείνει για την πρεμιέρα της 14ης Απριλίου (όχι ότι μετράμε..) και ένα χορταστικό δίλεπτο-τρίλεπτο δεν έχουμε δει ακόμη…

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις