ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Οι Πεζοναύτες φεύγουν, αλλά έρχεται ισοδύναμο στον Βόλο – Σύσκεψη στο Υπουργείο Άμυνας

Ανησυχητικά είναι τα συμπεράσματα σχετικά με την παρουσία της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Βόλο, μετά τη σημερινή σύσκεψη των τοπικών φορέων με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός  και η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συμπερασματικά είπε τα εξής: «Η Ταξιαρχία πρέπει να φύγει από τον Βόλο. Σε λίγο καιρό και πριν τη μετακίνηση θα σας ενημερώσω για το ποιο θα είναι το ισοδύναμο».

Ο βουλευτής Μαγνησίας, αμέσως μετά τη σύσκεψη, δήλωσε: «Ο Βόλος και η Μαγνησία δεν μπορούν να δεχθούν ένα ακόμη πλήγμα και μάλιστα τέτοιου μεγέθους. Καλούμε σε επαγρύπνηση και αγωνιστικότητα την τοπική κοινωνία και το σύνολο των τοπικών φορέων, προκειμένου να σταματήσουν οι συνεχόμενες και άδικες αποφάσεις εις βάρος της πόλης και του νομού. Ο Βόλος δεν μπορεί να αντέξει άλλο κύμα αποβιομηχάνισης, ένα ανενεργό λιμάνι, κλίμα αποεπένδυσης, ανεργία πάνω από το 30% και φυγή σχηματισμών που υπήρξαν άρρηκτα συνδεδεμένοι με την τοπική κοινωνία και την τοπική οικονομία. Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε όσα δικαιούται και όσα αξίζει ο Βόλος».

thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις