ΛΑΡΙΣΑ

Ημερίδα για τα Μαθηματικά Προσανατολισμού της Γ’ Λυκείου διοργανώνει Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία στη Λάρισα

Η Ελληνική μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας “Κωνσταντίνος Κούμας” μία σημαντική επιστημονική ημερίδα με αποκλειστικό θεματικό περιεχόμενο τα Μαθηματικά Προσανατολισμού της Γ’ Λυκείου.

Η ημερίδα αυτή απευθύνεται σε καθηγητές μαθηματικών που διδάσκουν στο Λύκειο και ιδιαίτερα στη Γ’ τάξη καθώς και σε μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων του Λυκείου που έχουν επιλέξει να εξεταστούν πανελλαδικά στο μάθημα Μαθηματικά Προσανατολισμού της Γ’ Λυκείου.

Στην ημερίδα αυτή θα μιλήσουν δύο διακεκριμένοι και απολύτως εξειδικευμένοι μαθηματικοί, οι οποίοι πέρα από τις εισηγήσεις τους θα “φωτίσουν” σε ζωντανό διάλογο με μαθητές και εκπαιδευτικούς σημεία-κλειδιά που αφορούν την ύλη των Μαθηματικών για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι εισηγητές αυτοί είναι:

• Ο κ. Γεώργιος Πολύζος, επίτιμος Πάρεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, ένας εκ των συγγραφέων του σχολικού βιβλίου των Μαθηματικών Προσανατολισμού της Γ’ Λυκείου, επιστήμονας με πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο.

• Ο κ. Γεώργιος Μαυρίδης, μαθηματικός, συγγραφέας και εκδότης ο οποίος έχει να επιδείξει ένα σπουδαίο συγγραφικό έργο για τα Μαθηματικά του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Η διοίκηση της ΕΜΕ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε καθηγητές και μαθητές, ώστε να αναπτυχθεί ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος πάνω σε κρίσιμα θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα σε σχέση με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις στα Μαθηματικά.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις