ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Θρήνος για τον 22χρονο στο Βόλο – Έπεσε με το μηχανάκι του σε χείμαρρο και σκοτώθηκε

Σε μια λίμνη αίματος εντόπισε χθες το μεσημέρι ένας βοσκός το πτώμα ενός νεαρού στον χείμαρρο του Ξηριά, μεταξύ της παλιάς και της νέας λαχαναγοράς. Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία για να διαπιστωθεί πως ο 22χρονος έφερε τραύματα στο κεφάλι, ενώ το μηχανάκι που οδηγούσε πριν την πτώση στον χείμαρρο βρέθηκε στο δρόμο, στο ύψος των τοιχίων αντιστήριξης με τα κλειδιά επάνω. Περίοικοι ανέφεραν στην αστυνομία ότι το μηχανάκι βρίσκονταν εκεί τουλάχιστον από τις 8 χθες το πρωί, ενώ ο νεαρός που φορούσε πράσινο μπουφάν βρέθηκε μπρούμυτα στον χείμαρρο.

Αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια καθώς όλα τα στοιχεία απέδειξαν πως ο θάνατος προκλήθηκε από το τροχαίο. Ο νεαρός έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι το οποίο χτύπησε στις πέτρες από την πτώση.

Ο 22χρονος Γαρύφαλλος- Άγγελος Βουλκούδης κατευθυνόταν χθες το πρωί με το μηχανάκι του από την Δημηνίου με κατεύθυνση την Αθηνών. Φέρεται να έχασε τον έλεγχο, να χτύπησε στο τοιχίο και να έπεσε στο ποτάμι. Όταν ο βοσκός τον εντόπισε είχαν περάσει ήδη πέντε ώρες που ήταν νεκρός και όταν κλήθηκε η αστυνομία απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Το σημείο έφερε όλα τα χαρακτηριστικά ενός τροχαίου, είχε χρήματα επάνω του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρέθηκε κράνος.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, που σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο του Βόλου.

e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις