ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με στόχο τη διεθνή πιστοποίηση και την πρωτιά στο είδος της στην Ελλάδα, ανοίγει τις πύλες της η Agrothessaly (φωτό)

Τις υψηλές φιλοδοξίες του για την έκθεση agrothessaly που ανοίγει τις πύλες της την ερχόμενη Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα, εξέφρασε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, επισκεπτόμενος το πρωί της Παρασκευής το χώρο.

Συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο που έχει στην αρμοδιότητά του το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο, κ. Παναγιώτη Νταή, ο κ. Καλογιάννης στάθηκε στην «τεράστια επέκταση» σε σχέση με την περυσινή έκθεση, τόσο σε χώρο, όσο και σε συμμετοχές. Παράλληλα, εκτίμησε πως «μέσα από τη διαδικασία αυτή τα προσδόκιμο είναι και η αύξηση των επισκεπτών της έκθεσης που πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσει τις 40.000 ατόμων που την επισκέφθηκαν πέρυσι».

Ο δήμαρχος Λαρισαίων υποστήριξε πως τα παραπάνω αισιόδοξα στοιχεία «συνθέτουν μία εικόνα πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης σε ένα επίπεδο που περνά σε άλλα χαρακτηριστικά» για να συμπληρώσει ότι ο επόμενος στόχος σε συνεργασία με τη ΔΕΘ HELEXPO, είναι να πιστοποιηθεί η Agrothessaly σε ευρωπαϊκό επίπεδο μέσα από τον παγκόσμιο οργανισμό εκθέσεων, ώστε να γίνει στην Ελλάδα η μεγαλύτερη έκθεση αγροτικού και κτηνοτροφικού αντικειμένου».

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις