ΛΑΡΙΣΑ

Εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων του συν/σμού ΑΣΟΚ

Η εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων του συν/σμού ξεκίνησε με την κατάθεση φακέλων (70 και πλέον ενδιαφερομένων) την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου για την διενέργεια πλειοδοσίας των εκποιούμενων μηχανημάτων και εργαλείων του συν/σμού.

Η ανακοίνωση των μελών: Συμεωνίδης Κυριάκος του Πολυκάρπου, Κουτόβα Μαρία του Δημητρίου,  Τσουβελεκίδης Γεώργιος του Παύλου, Συμεωνίδης Χρήστος του Σταύρου, Δημητριάδης Χρήστος του Κωνσταντίνου:

Αναλογίζεται λοιπόν, κάθε λογικά σκεπτόμενος συνέταιρος και πολίτης,αν έχουν υπόσταση,δημοσιεύματα τέτοιου περιεχομένου για δήθεν <<αναβίωση>> και δήθεν αξιοποίηση των κτημάτων,την ίδια χρονική στιγμή που ξετυλίγει το κουβάρι εκποίησης της περιουσίας του συν/σμού.
Ανορθόδοξη λοιπόν η είδηση περί “ενεργού συν/σμού” που αρχίζει να ξεπουλάει την περιουσία του,κατόπιν μάλιστα διαβεβαίωσεως δια του ίδιου του Υπουργού κ. Αραχωβίτη αποκλείοντας ενδεχόμενη αναβίωση σε συν/σμό που τελεί υπό εκκαθάριση, σε πρόσφατη συνάντηση που είχαμε μαζί του στον Τύρναβο.
Δημοσιεύματα απόγνωσης και παραπλάνησης για δήθεν “αναβίωση” και “πατριωτικό κάλεσμα” στους συνεταίρους να μην υπογράφουν σε κείμενα που θίγουν τα συμφέροντά τους και τους καλούν να κρατήσουν τα κτήματά τους χωρίς τίτλους κυριότητας και χωρίς νομική κατοχύρωσησε σε ένα κτήμα κοινό και αδιαίρετο,δίχως να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες τα όρια και τις συντεταγμένες των κτημάτων τους.
Ποιος λοιπόν θέλει το όφελος των συνεταιριστών ;
Ποιος προσπαθεί να παραπλανήσει την κοινή γνώμη με ψευδή και αναληθή επιχειρήματα, δήθεν μακρόχρονης διαδικασίας διενέργειας αναδασμού για λόγους εντυπώσεων και απογοήτευσης των μελών.
Η λύση είναι μία και μονόδρομος για το συνεταιρισμό και τα μέλη του.
Απόκτηση τίτλων κυριότητας των κτημάτων δια μέσω ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ ο οποίος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ και πρέπει η Πολιτεία και η Περιφέρεια άμμεσα να δώσουν λύση για να υπάρξει οριοθέτηση των κτημάτων , για να κατοχυρώσουν τα μέλη τα κτήματά τους και να μπορούν να το δηλώσουν στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις