ΛΑΡΙΣΑ

Πλήθος κόσμου σε εκδήλωση για τη Μακεδονία στη Λάρισα με ομιλητή τον Σάββα Καλεντερίδη (φωτο – βίντεο)

Τον συγγραφέα και γεωστρατηγικό αναλυτή κ. Σάββα Καλεντερίδη παρακολούθησαν το απόγευμα της Τετάρτης οι Λαρισαίοι, σε εκδήλωση στο κατάμεστο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Ο κ. Καλεντερίδης βρέθηκε στην πόλη μας έπειτα από πρόσκληση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία, η οποία οργάνωσε και την εκδήλωση.

«Σήμερα θα κάνω αναφορά σε μια αρχή που είναι και απαράβατη, όταν οι δύο χώρες, δύο μέρη ή η μία από αυτές δεν θέλει τη συμφωνία και όταν μιλάω για μέρη αναφέρομαι στους πολίτες, το λαό. Όταν η συντριπτική πλειοψηφία των δύο μερών ή και του ενός δε θέλει τη συμφωνία, τότε η συμφωνία αυτή δεν μπορεί να σταθεί», ανέφερε ο κ. Καλεντερίδης.

Ερωτηθείς για το αν κερδίζουμε κάτι από τη συμφωνία, απάντησε αρνητικά και συμπλήρωσε πως η συμφωνία είναι καταστροφική για τη χώρα μας.

Τη συζήτηση συντόνισε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Πρωτοβουλίας Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία κ. Απόστολος Παπαπαρίσης, ενώ νωρίτερα απηύθυνε χαιρετισμό το έτερο μέλος της συντονιστικής επιτροπής κ. Βούλα Σπυροπούλου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο πρώην Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Πινακάς.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Τζώτζης/ Φωτογραφίες: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις