Παρασκήνιο

Με έμφαση στη λεπτομέρεια…

Κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος είχε ο Χρήστος Καπετάνος και οι συνεργάτες του στην τοπική γαλάζια οργάνωση χθες βράδυ. Δεν ήταν μόνο το πλήθος που κατέκλυσε την μεγάλη αίθουσα του Imperial, ούτε τα όσα σημαντικά ακούστηκαν από όλες τις ομιλήτριες. Αυτό που φάνηκε ήταν η πεποίθηση στα πρόσωπα όλων πως η ΝΔ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, κάτι που ανεβάζει την ψυχολογία σε όλους τους υποψηφίους.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, που μίλησε για “εξωστρέφεια” και για “οικονομικό νοικοκύρεμα” της τοπικής οργάνωσης, είχε προσέξει όλες τις λεπτομέρειες που καθορίζουν την επιτυχία μιας μεγάλης εκδήλωσης. Φρόντισε ακόμα και τις θέσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν σε καμία τέτοιου είδους εκδήλωση.
Όταν ήρθε η ώρα να απονείμει τα αναμνηστικά δώρα, έδωσε στην Μαρέβα Μητσοτάκη μια πλακέτα με το άλογο, το έμβλημα της Λάρισας, και τον υπέροχο τόμο για τα 8.000 χρόνια ιστορίας της πόλης. Στις υπόλοιπες κυρίες του γαλάζιου πάνελ έδωσε ένα λεύκωμα για τον Όλυμπο.
Πλέον ολόκληρη η κομματική οργάνωση της ΝΔ στο νομό έχει αρχίσει να δουλεύει για την έλευση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στα τέλη του μήνα.
Λ.Π.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις