ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η «πρώτη» του Καλογιάννη: Αγκαλιές, σκοτάδι και… βόλτα στο φεγγάρι

Εντυπωσιακή σε όγκο η αποψινή συγκέντρωση του Απόστολου Καλογιάννη στο ξενοδοχείο Διβάνη, καθώς γέμισε ασφυκτικά η μεγάλη αίθουσα και υπήρχε αρκετός κόσμος και στο φουαγιέ. Έξυπνη και η τακτική των συνεργατών του δημάρχου να κρατήσουν κλειστή την αίθουσα, αναγκάζοντας τον κόσμο να παραμείνει και έξω από το ξενοδοχείο, δημιουργώντας έτσι «ατμόσφαιρα».

Ο ίδιος ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης υποδεχόταν ο ίδιος προσωπικά τους πολίτες, όρθιος και χαμογελαστός, μη αρνούμενος να φωτογραφηθεί με όποιον το επιθυμούσε.

Σεμνή και εντυπωσιακή η Αφροδίτη Μποντζόρλου, εκ των ιδιαιτέρων γραμματέων του δημάρχου, ανέλαβε να τον προσφωνήσει καθώς και να αναγνώσει τη λίστα των υποψηφίων.

Παρόντες εντός της αιθούσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, οι επίσης υποψήφιοι δήμαρχοι Ντίνος Διαμάντος και Παναγιώτης Γούλας.

Χωρίς να προσφωνήσει κανέναν ξεκίνησε την ομιλία του ο Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος χρειάστηκε κάποιες φορές απλά να συμβουλευτεί τις σημειώσεις του, καθώς ο λόγος του ήταν δομημένος καλά στο μυαλό του.

Ήταν αρχή της ομιλίας όταν έσβησαν τα φώτα στην αίθουσα. Κάποιοι το εξέλαβαν (άγνωστο γιατί) ως καλό σημάδι.

Στις 14 Μαρτίου ο Απόστολος Καλογιάννης θα κάνει δημόσιο απολογισμό του έργου του συνολικά, στο Δημοτικό Ωδείο. «Αν είχαμε εμείς στη διάθεσή μας 16 χρόνια θητείας, η Λάρισα θα ήταν σήμερα στο φεγγάρι», σημείωσε σε μια αποστροφή της ομιλίας του ο δήμαρχος Λαρισαίων, προκαλώντας τα έντονα χειροκροτήματα του κοινού.

Καθόλου ευχάριστα δεν ένιωσε ο γραμματέας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παπαγεωργίου, ακούγοντας τον δήμαρχο να δηλώνει πως «ήμουν και παραμένω ένας ανένταχτος αριστερός πολίτης, διατηρώντας ξεκάθαρες θέσεις με όλα τα κόμματα).

Ελάχιστοι ήταν οι υποψήφιοι που ασπάστηκαν τον δήμαρχο Λαρισαίων μετά την προσφώνησή τους. Ο Θωμάς Δαούλας ήταν ο πρώτος, ακολούθησε ο Δημήτρης Τάχος, ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος αγκάλιασε σφιχτά τόσο τον Αλέξη Μπατζανούλη, όσο και τον Γιώργο Σούλτη.

Η βραδιά θα συνεχιστεί στον Μύλο.

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις