ΚΟΣΜΟΣ

Άνδρας έβγαλε το παντελόνι του μέσα στο αεροπλάνο και προκάλεσε πανικό

Άναυδη έμεινε γυναίκα σε 12ωρη πτήση της Air France από το Παρίσι στο Λος Άντζελες όταν συνεπιβάτης της ήθελε να αισθανθεί άνετα – προφανώς- και βγήκε από τα ρούχα του, ή έστω, το παντελόνι του.

Ήταν λίγο πριν από την απογείωση που ο άνδρας έβγαλε το παντελόνι και τις κάλτσες του και έμεινε με το μποξεράκι του, ενώ οι ιπτάμενοι φροντιστές δεν του έκαναν καμία παρατήρηση.

Η γυναίκα ανήρτησε στο twitter τις σχετικές φωτογραφίες προκειμένου να μοιραστεί τον “πόνο” της, ενώ τόνισε ότι δεν ήταν ούτε Αμερικανός ούτε Γάλλος. Η παράξενη συμπεριφορά του συνεπιβάτη της δεν σταμάτησε στο μερικό στριπτίζ αλλά συνέχισε λέγοντας σε άλλον επιβάτη που μετέφερε γιουκαλίλι να καθίσει δίπλα του και να παίξει λίγη μουσική, αλλά για καλή της τύχη ο άλλος άνδρας αρνήθηκε την πρόταση. Δύο ώρες μετά, ο “γυμνός” επιβάτης ήπιε τέσσερα μπουκαλάκια κρασί και αποκοιμήθηκε. Στα μισά της πτήσης μάλλον κρύωσε και φόρεσε το μπουφάν του για να ζεσταθεί, αλλά δεν σκέφτηκε να φορέσει και το παντελόνι του.

Η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε στον ιπτάμενο φροντιστή αλλά εκείνος δεν έκανε και πάλι παρατήρηση στον ιδιότυπο επιβάτη, αντιθέτως, όπως η ίδια είπε, της πρότεινε να της αλλάξει θέση. Λίγο πριν από την προσγείωση αποφάσισε να ντυθεί και το έκανε στη μέση του διαδρόμου σε κοινή θέα όλων των υπόλοιπων επιβατών.

Πηγή: Daily Mail

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις