ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Λάρισας έκοψε την πίτα του για το 2019

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας έκοψε την πίτα του για το 2019, με φίλους και μέλη του (εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές), στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Την πίτα ευλόγησε ο πάτερ Γεώργιος Βρούζος, ιερέας της ενορίας του Αγίου Δημητρίου Λάρισας.

Τα μέλη του ΔΣ και της ΕΕ του ΠΟΚΕΛ, ευχαρίστησαν όλα τα άτομα που στηρίζουν τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του Συλλόγου, ενώ ο πρόεδρος, Αργύρης Γιουρούκης, αναφέρθηκε σ’ αυτές που σχεδιάζονται για το ερχόμενο έτος. Έδωσε το λόγο στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, Δεληγιάννη Δημήτρη και στον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής εκπαίδευσης, Δαούλα Γεώργιο. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων/νος Κούμας», Δημήτρης Παπαποστόλου και ο πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, ΕΛΜΕ Λάρισας, Νίκος Παναγιώτου. Τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην πρόεδρος, Κώστας Ζησόπουλος και ο 1ος πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ, Γιάννης Μπέφας.

????????????????????????????????????

Έπαιξαν ζωντανά οι μουσικοί, Δημήτρης Κατσαβάκης στην κιθάρα, και Ηλίας Χαλούλης στα πνευστά, τη βραδιά συνέχισε ο dj Βασίλης Καπουράνης, ενώ χόρεψαν Break Dance οι : Μπίλλης Μάνος, Χελιδώνης Άλκης & Χελιδώνης Δημήτρης, Σιδέρης Χρήστος, Ρουκάς Γιώργος και Στέλιος Νικολόπουλος, οι οποίοι ξεσήκωσαν τον πολύ κόσμο, που είχε γεμίσει την αίθουσα. Στο τέλος έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου, που περιελάμβανε πολλά δώρα, προσφορά από καταστήματα, φίλους και συναδέλφους εκπαιδευτικούς.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις