ΛΑΡΙΣΑ

“Βασίλεψε” στη Λάρισα η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου εκδηλώσεων «Κτήμα Πισίνα» με την ευλογία του Ιερέα της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Ανχη (Θ) πατέρα Θεολόγου Σαμαρά, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) το βράδι του Σαββάτου 16/2/2019.

Την ενότητα και συναδελφική αλληλεγγύη που πρεσβεύει η ΕΣΠΕΘ υπό την σκέπη και αρωγή της Ομοσπονδίας μας, της ΠΟΜΕΝΣ, τόνισε ο Πρόεδρός της Κώστας Παπαδούλης. Χαιρετισμό απέστειλε ο Πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ Δημήτρης Ρώτας με τις ευχές του για καλή και δημιουργική χρονιά στην ΕΣΠΕΘ και τα μέλη της, υπογραμμίζοντας τα τρέχοντα γεγονότα που αφορούν στις διεκδικήσεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Καλομπάτσιος Χρήστος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτριος Δεληγιάννης οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες με φαγητό, ποτό, χορό, συνάντηση συναδέλφων, βράβευση μελών που διαπρέπουν στον αθλητισμό, χωρίς βέβαια να λείπει η συγκίνηση το κέφι και τα πλούσια δώρα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις