ΛΑΡΙΣΑ

“Συνεχίζουμε και προχωράμε όρθιοι και δυνατοί” λένε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Λάρισας

“Συνεχίζουμε και προχωράμε όρθιοι και δυνατοί” τιτλοφορείται ανακοίνωση που εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Λάρισας.

Αναλυτικά: “Σε συνέχεια των πολιτικών και κομματικών εξελίξεων της τελευταίας περιόδου και  ενώ ένα μεγάλο ποσοστό του  πολιτικού γίγνεσθαι ποντάρει την μελλοντική πολιτική του εξέλιξη στην διάλυσή μας,   οφείλει και θα  πρέπει να αναγνωρίσει ότι δώσαμε  μάχες  ως  πολιτικός εταίρος της κυβέρνησης  καθ΄ όλη την διάρκειά της μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο  , με εντιμότητα απέναντί της, με πολλά θετικά νομοσχέδια που ψηφίσαμε και ένα σοβαρό κοινοβουλευτικό και κυβερνητικό έργο που είχε στόχο την ανακούφιση και ανάπτυξη της Ελληνικής κοινωνίας, καθώς και την εφαρμογή   μιας ενιαίας  εθνικής στρατηγικής σε ζητήματα άμυνας και ασφάλειας για την διατήρηση ισχυρού προφίλ της χώρας μας στο διεθνές γίγνεσθαι.

Φυσικά , ο ιστορικός του μέλλοντος και οι ‘Ελληνες πολίτες, θα κρίνουν με στοιχεία και βήμα -βήμα το έργο μας και θα διαπιστώσουν τα ακόλουθα:

– Ενώ υπήρχε μία επίσημη και συγκεκριμένη ιδεολογική  γραμμή του κόμματος για το κυβερνητικό πλάνο ενεργείας καθώς  και για τον τρόπο λειτουργίας των συμμετεχόντων σ΄αυτήν  βουλευτών μας σε θέσεις ευθύνης , εν τούτοις μία μερίδα αυτών την αγνοήσανε και εφαρμόσανε προσωπικές τους επιλογές προς ιδίων όφελος. Γιατί άραγε ;

– Δεν αποχωρίσαμε από την κυβέρνηση το καλοκαίρι  δεδομένου ότι έπρεπε να ολοκληρωθεί το κυβερνητικό έργο , να διατηρηθεί η σταθερότητα στην οικονομία μας , να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα εξόδου της χώρας μας από τα μνημόνια , να εκτελούνται και να ολοκληρώνονται δράσεις και έργα προς  όφελος του Ελληνικού λαού  καθώς  δεν είχε έρθει  στην Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Εκτιμούταν άλλωστε ότι η εν λόγω συμφωνία  θα περνούσε από την Βουλή δεδομένου της ηχηρής δημόσιας τοποθέτησης της πλειοψηφίας των βουλευτών .

– Μείναμε πιστοί στις αρχές και στα πιστεύω μας παρότι αυτό απέβαινε εις βάρους του κόμματος μας. Δεν δεχθήκαμε την ύπαρξη του όρου της ¨ Μακεδονίας ¨ στην συμφωνία  αφού είχαμε ενημερώσει και προειδοποιήσει ότι η εν λόγω συμφωνία αναιρεί και αντιτίθεται στη ¨Συμφωνία της Γιάλτας ¨ και μπορεί να δημιουργήσει μελλοντικά διεθνώς  μεγάλα εθνικά ζητήματα στην χώρα μας και ιδιαίτερα στον χώρο των Βαλκανίων .

– Στην διατήρηση και εφαρμογή της κομματικής μας γραμμής και την πίστη στις αρχές και τα πιστεύω μας  , αναπτύχθηκε το  σχέδιο διάλυσης της κοινοβουλευτικής μας ομάδας όπου κάποιοι το στηρίξανε  και αλλάξανε προσανατολισμό (προσωπική στρατηγική) αντί να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση και την  ισχυροποίησής  της.

Από σήμερα λοιπόν , με την αληθινή και ξεκάθαρη υποστήριξη του κόσμου και της κοινωνίας , ξεκινάμε ακόμη πιο δυναμικά, πιο αποφασισμένοι από ποτέ τον αγώνα για να μπούμε δυνατότεροι στη νέα Βουλή των Ελλήνων που θα προκύψει μετά τις εθνικές εκλογές.

Έχουμε κυβερνήσει και έχουμε πράξει σημαντικό έργο, πετυχαίνοντας να αποτινάξουμε από πάνω μας το ζυγό των μνημονίων ,κάναμε πραγματικότητα την εθνική συμφιλίωση και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Είμαστε το κίνημα που θα ορίσει την επόμενη νέα κυβέρνηση και θα αποτελέσει  τον καταλύτη του πολιτικού συστήματος του  εκσυγχρονισμού της Ελλάδος  και της προόδου .

Προς επίτευξη των ανωτέρων στόχων θα αγωνιστούμε συλλογικά και οργανωμένα για να φέρουμε κοντά μας όλους τους Έλληνες που επιθυμούν μία Ελλάδα δυνατή και ισχυρή στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, όχι με ευχολόγια και ανέφικτες υποσχέσεις, με ένα ρεαλιστικό και εθνικά ωφέλιμο πρόγραμμα που συνεχώς αναμορφώνετε, συνεκτιμώντας πάντα τις συνθήκες που διαμορφώνονται διεθνώς και ιδιαιτέρως στην ευαίσθητη γεωγραφική θέση της χώρας μας προς όφελος των εθνικών της στόχων.

Ο Αγώνας δεν τελείωσε, συνεχίζεται και εντατικοποιείται. Τους ενδιαφερόμενους να συνταχθούν μαζί μας ενεργά καλούμε κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 19.30 – 21.00 μ.μ. στα γραφεία μας Πατρόκλου 10 Α΄ Λάρισα προκειμένου να γνωριστούμε και να καταθέσουν τις απόψεις τους.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις