ΛΑΡΙΣΑ

Διήμερη εκδρομή της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον νομό Ιωαννίνων

Τo διήμερο 16-17 Φεβρουαρίου 2019 η Τοπική Διοίκηση Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε εκδρομή στον Νομό Ιωαννίνων. Την πρώτη ημέρα επισκεφθήκαμε το κεντρικό Ζαγόρι, ξεκινήσαμε από το Μονοδένδρι όπου θαυμάσαμε το πέτρινο δάσος και το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής αλλά και την εκπληκτική θέα της χαράδρας του Βίκου από την θέση Οξυά.

Συνεχίσαμε με το ξακουστό γεφύρι του Κόκορη και το παραδοσιακό χωριό Κήπους με το τρίτοξο γεφύρι, και καταλήξαμε στο Τσεπέλοβο όπου διανυκτερεύσαμε. Την επόμενη το πρωί αναχωρήσαμε για την Ι.Μ. Παναγίας Μολυβδοσκέπαστης όπου ξεναγηθήκαμε από τους γέροντες της Μονής και εν συνεχεία μεταβήκαμε στο πολεμικό μουσείο Καλπακίου όπου μεταφερθήκαμε νοερά στις πρώτες μέρες του Ελληνοιταλικού πολέμου.

Επόμενος  σταθμός η πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων με το νησάκι της, όπου μας υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης κ. Κίτσιος Σπύρος, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος κ. Παργινός Χρήστος αλλά και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ιωαννίνων κ. Κίτσιος Κων/νος, τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την υπέροχη φιλοξενία και να τους ευχηθούμε να είναι πάντα μονιασμένοι για το κοινό καλό των συναδέλφων. Τέλος κατά την επιστροφή κάναμε στάση στο γραφικό Μέτσοβο.

Η διάθεση και το χαμόγελο των εκδρομέων αποδεικνύει την επίτευξη του σκοπού αυτής της εκδρομής, που ήταν  η χαλάρωση, η ψυχική τόνωση και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκδρομείς για την συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία και τους υποσχόμαστε σύντομα νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Επίσης θερμές ευχαριστίες και στο ταξιδιωτικό πρακτορείο BARAS TRAVEL για την άρτια οργάνωση και ικανοποίηση κάθε αιτήματος μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις