ΛΑΡΙΣΑ

Στην κοπή πίτας της Αναγέννησης Καλοχωρίου ο Κολλάτος

«Στηρίζουμε τον αθλητισμό με σημαντικά έργα μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Κυριακή το μεσημέρι η ποδοσφαιρική ομάδα Αναγέννηση Καλοχωρίου  παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου. Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας της ενορίας του χωριού.
Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Προέδρος της ομάδας κ.Ιωάννης Σαμπάνης όπου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και εξήρε τη συνεργασία που έχει η διοίκηση της ομάδας  με το Δήμο Τεμπών και την ΕΠΣ Λάρισας .
Ακολούθησε  χαιρετισμός του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου όπου ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία στην ομάδα,έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο σημαντικό ρόλο που παίζουν οι ομάδες στα χωριά στον Αθλητισμό της νεολαίας καθώς είναι ένας τρόπος διεξόδου  στα νέα παιδιά. Συνεχάρη τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του συλλόγου για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποιούν και δήλωσε ότι στα πλαίσια τον δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων θα είμαστε δίπλα να στηρίξουμε τον αθλητισμό και αυτό το κάνουμε πράξη με έργα  σε κάθε χωριό σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Αθλητικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 360.000 ευρώ που έχουν προγραμματιστεί από την  Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Τεμπών και που θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα πρόκειται να βελτιωθούν τα ανοικτά γήπεδα Μακρυχωρίου, Συκουρίου, Καλοχωρίου, Παραποτάμου όπως επίσης και το αίτημα της διοίκησης της ομάδας Καλοχωρίου  που αφορούσε το σκέπασμα των κερκίδων του γηπέδου τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η κατασκευή του.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Σαίτης ,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Γεώργιος Έξαρχος ,ο γνωστός επιχειρηματίας και φίλος υποστηρικτής της ομάδας κ.Απόστολος Έξαρχος και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ.Μιχάλης Ζιώγας .
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις