ΛΑΡΙΣΑ

Στην κοπή πίτας του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Όσσας Τεμπών ο Κολλάτος

«Είστε οι αφανείς ήρωες του Συλλόγου. Κρατάτε ζωντανό το χωριό σας»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Όσσας του Δήμου Τεμπών, στον φιλόξενο χώρο γνωστής ταβέρνας του χωριού .

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο δραστήριος πρόεδρος του συλλόγου κ. Τάσος Χαδουλός που ευχήθηκε στα μέλη και φίλους του συλλόγου καλή χρονιά με υγεία και κάθε ευτυχία στον καθένα προσωπικά ,ακόμη ευχαρίστησε τον Δήμο Τεμπών και τον ΔΟΠΑΠΕΠ που βρίσκονται δίπλα στον Σύλλογο και στηρίζουν το έργο του συλλόγου .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του  ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του έδωσε τις ευχές του στο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους και επαίνεσε το Σύλλογο για τις πρωτοβουλίες του στο χωριό  και δήλωσε τη θερμή του συμπαράσταση σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου,και ανάφερε οτι ο Δήμος Τεμπών  όπως πράττει όλα αυτά τα χρόνια, , θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες συλλόγων με σπουδαία  δράση ,όπως ειναι και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Όσσας .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη  ο αντιδήμαρχος κ.Ιωάννης Αργυρίου,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας ,δημοτικοί σύμβουλοι , πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής .

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις