ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 45χρονου στη Θεσσαλονίκη – Πού εστιάζουν οι έρευνες των Αρχών (φωτο)

Νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 45χρονος άνδραςστο χωριό Άγιος Αθανάσιος Θεσσαλονίκης.

Το άψυχο σώμα του 45χρονου με καταγωγή από την Αλβανία βρέθηκε δίπλα σε παιδότοπο, παραπλεύρως του κεντρικού οδικού άξονα του χωριού. Το πρόσωπο του έφερε πολλαπλά τραύματα και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που οδήγησε από την πρώτη στιγμή τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δολοφονία.

Ο χώρος αποκλείστηκε και αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλεξαν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη της δολοφονίας.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η Αστυνομία υποψιάζεται ως δράστη της δολοφονίας τον γιο του 45χρονου. Λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό της σορού του άτυχου άνδρα, οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον γιο του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για να τον ανακρίνουν.

Μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση είναι μία νεαρή γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, η οποία φέρεται να είδε όσα διαδραματίστηκαν δίπλα στον παιδότοπο.

Πηγή ΦΩΤΟ: thestival.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις