ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Εξιχνιάστηκαν άμεσα τρεις περιπτώσεις κλοπών στα Τρίκαλα

Εξιχνιάστηκαν άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων τρεις περιπτώσεις κλοπών και συνελήφθησαν χθες Σάββατο (16-02-2019) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο άτομα, ηλικίας 45 και 50 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι δράστες διέπραξαν τρεις κλοπές από ισάριθμα σούπερ μάρκετ, αφαιρώντας συνολικά τρόφιμα, ποτά και είδη ενδυμάτων, μεταβαίνοντας σ’ αυτά με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο συνεργών.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα των δραστών, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν νομότυπα, καθώς επίσης και ένα μαχαίρι, τα χρηματικά ποσά των (680) ευρώ και των (100) δολαρίων Η.Π.Α. και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις