ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Βαρβιτσιώτης από Λάρισα: Ανασχηματισμό με πολιτικούς από «τα αζήτητα» ο Τσίπρας

«Δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Τσίπρα να διαπραγματευτεί λύση Μακεδονίας για το μεταναστευτικό»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε από τη Λάρισα ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νομό, με αφορμή την ετήσια χοροεσπερίδα της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης πλαισιώθηκε από τους βουλευτές Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστο Κέλλα, κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο και κ. Γιώργο Κατσιαντώνη. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα της επικαιρότητας, ξεκινώντας από τον τελευταίο κυβερνητικό ανασχηματισμό, όπου κατηγόρησε το κ. Τσίπρα πως φέρνει στο προσκήνιο πολιτικούς από «τα αζήτητα», διότι ο ίδιος δεν διαθέτει μια νέα γενιά στελεχών. Αντί αυτού όπως τόνισε, η Νέα Δημοκρατία είναι μια παράταξη ενωμένη, με πίστη στις δυνατότητές της, η οποία δεν αναζητά δεκανίκια.

Συνεχίζοντας, κάλεσε τον ελληνικό λαό να στηρίξει τη Νέα Δημοκρατία σε όλες τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Για το φλέγον ζήτημα των αγροτικών κινητοποιήσεων ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε πως πλέον μύθοι που κυριάρχησαν τα προηγούμενα χρόνια καταρρίφθηκαν, με τους αγρότες να πνίγονται από την υπερφορολόγηση, να βρίσκονται μπροστά στη συρρίκνωση του εισοδήματός του, αλλά και μπροστά στην απώλεια ανταγωνιστικότητας των προϊόντων τους.

Κατηγόρησε ταυτόχρονα την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν έφερε ποτέ το νέο νομοθετικό πλαίσιο για αγρότες που υποσχέθηκε και τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία θα δώσει το βάρος που χρειάζεται στον αγροτικό Τομέα.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ως Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις πληροφορίες που θέλουν την κατασκευή μιας δεύτερης μονάδας εγκατάστασης προσφύγων στο Κυψελοχώρι. Τόνισε πως πως δεν είναι σωστή η δημιουργία μιας δεύτερης μονάδας στη Λάρισα την ίδια ώρα που άλλοι νομοί της χώρας θα μπορούσαν αν επωμιστούν αυτό το βάρος και τάχθηκε υπέρ μιας σωστής και δίκαιης αναδιανομής του αριθμού των προσφύγων. Στην πρόταση αυτή είχε αναφερθεί νωρίτερα και ο κ. Χαρακόπουλος.

Ανέφερε ακόμη πως από την ψήφιση της συμφωνίας μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας έχουν περάσει από την Ελλάδα 150000 περίπου πρόσφυγες, από τους οποίους μόνο 3000 έχουν επαναπροωθηθεί, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικές σκοπιμότητες και πως οι πολιτικές των ανοιχτών συνόρων του υψώνουν τείχη στην Ευρώπη και προκαλούν την επάνοδο της Άκρας Δεξιάς.

Μαρίνος Τζώτζης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες