ΛΑΡΙΣΑ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Λάρισας

Καλούνται οι καθηγητές και οι καθηγήτριες της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:30 , στο αμφιθέατρο του 6ου Λυκείου Λάρισας (1ης Μεραρχίας και Καραολή), με θέμα την εισήγηση της ΟΛΜΕ.

Αναλυτικά:

Θέματα αιχμής αυτή την περίοδο είναι η υποχρηματοδότηση, οι διορισμοί, το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό, το μισθολόγιο και η άρση των αδικιών για τους νέους συναδέλφους, τα οξυμένα εργασιακά προβλήματα μόνιμων και αναπληρωτών, οι μετακινήσεις σε πολλά σχολεία, οι ανεπαρκείς μεταθέσεις και αποσπάσεις, η μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα, τα ολιγομελή, η μείωση του διδακτικού ωραρίου, η επιμόρφωση, η στελέχωση σχολείων και υποστηρικτικών Δομών με επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό.

Βασική παράμετρος όλων των παραπάνω προβλημάτων είναι η αύξηση των δαπανών για την Παιδεία, αίτημα το οποίο παραμένει στις προτεραιότητες του εκπ/κού κινήματος.

Συνάδελφοι, τα προβλήματα είναι πολλά και δύσκολα, γι αυτό και η παρουσία όλων μας, είναι απαραίτητη.

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στη  Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23/2/2019 στις 10 π.μ. στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις