ΛΑΡΙΣΑ

Βραβεύτηκαν Αγοραστός και Καλογιάννης από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τεχνικών Εταιρειών (φωτο-βίντεο)

Ο ΣΑΤΕ και το περιφερειακό γραφείο ΣΑΤΕ Θεσσαλίας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης ενημερωτική εκδήλωση και κοπή πίτας στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «DIVANI PALACE», στο πλαίσιο της οποίας βραβεύτηκαν τόσο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, όσο και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου ΣΑΤΕ κ. Γεώργιος Βλάχος ξεκίνησε την εκδήλωση με ομιλία η οποία είχε θέμα «Δημοπρατήσεις έργων υπό τον Ν.  4412/2016».

Ακολούθησε η ομιλία του αντιπροέδρου ΣΑΤΕ κ. Τάκη Μαυροδάκου με θέμα: «Ασυνήθιστα χαμηλές προσφορές: Τρόποι αντιμετώπισης του αθέμιτου ανταγωνισμού».

Ο πρόεδρος κ. Βλάχος απένειμε τιμητική πλακέτα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.  Αγοραστό για την πολύτιμη συνεισφορά του στην έγκαιρη και επιτυχή ολοκλήρωση της χρηματοδότησης των τεχνικών έργων του ΕΣΠΑ 2007-2014.

Ο κ. Βλάχος απένειμε πλακέτα και στον κ. Καλογιάννη για την πολύτιμη συνεισφορά του στην υλοποίηση του πρώτου σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) στην Ελλάδα, στην πόλη της Λάρισας.

Ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός ευχαρίστησε για την βράβευση και μίλησε για την σημαντικότητα των τεχνικών έργων του ΕΣΠΑ.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Με την σειρά του ο κ. Απόστολος Καλογιάννης ευχαριστώντας για την τιμή που του έγινε, έκανε αναφορά στην σπουδαιότητα του σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στη Λάρισα, του πρώτου στη χώρα.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Δείτε φωτογραφίες:

Αθανασία Παύλου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις