ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Σε αποσύνθεση η Βιομηχανική Περιοχή Βόλου – Κινδυνεύουν πολίτες (φωτο)

Ακόμα και ανθρώπινες ζωές κινδυνεύουν στην εγκαταλειμμένη Α’ Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου. Εργάτες, προμηθευτές και επιχειρηματίες που διέρχονται από τους δρόμους της, παίζουν τη ζωή τους κορώνα – γράμματα.

Οι εικόνες των κλειστών εργοστασίων προκαλούν θλίψη, αλλά όπως καταγράφει το TheNewspaper.gr ουδείς ασχολείται με τις βασικές υποδομές της βιομηχναικής ζώνης.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η ηλεκτρονική μας εφημερίδα δείχνουν κολόνες φωτισμού σκουριασμένες από το πέρασμα του χρόνου, οι οποίες η μία μετά την άλλη καταρρέουν! Μάλιστα, δύο από αυτές έπεσαν στη μέση του δρόμου, και από θαύμα δεν σημειώθηκε σοβαρό δυστύχημα.

Τσιμεντέντιες κολόνες έχουν σπάσει και τα σίδερα, αλλά και τα καλώδιά τους είναι εκτεθειμένα. Σιδερένιες κολόνες έχουν γίνει μαύρες από τη σκουριά. Ποιος έχει όμως την ευθύνη λειτουργίας της Α’ ΒΙΠΕ Βόλου;

Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε. ανήκει στον Όµιλο Πειραιώς µε συμμετοχή κατά 35% του Ελληνικού Δημοσίου. Ιδρύθηκε το 2003 µε την απόσχιση του Κλάδου των Βιομηχανικών Περιοχών από την ΕΤΒΑbank, κατά την εξαγορά της από τον Όµιλο Πειραιώς. Κύριο αντικείμενο της ΕΤΒΑ είναι ο σχεδιασµός, η ανάπτυξη, η εκμετάλλευση και η διαχείριση βιομηχανικών περιοχών (ΒΙ.ΠΕ. – ΒΕ.ΠΕ. – ΒΙΟ.ΠΑ.) και Επιχειρηματικών πάρκων (Ε.Π.).

H ETBA  έχει υπό διαχείριση 27 βιομηχανικές περιοχές σε όλη τη χώρα, μία εκ των οποίων και αυτή του Βόλου.

Δείτε εικόνες:

 Πηγή: thenewsraper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις