ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πλήρωσαν την απειρία τους κόντρα στον Άρη οι γυναίκες της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ απέναντι στην ομάδα του Άρη να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει το σερί των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε αρκετά δυνατά τον αγώνα και πίεσε ψηλά τον αντίπαλο χωρίς όμως να μπορέσει να τον αιφνιδιάσει. Η ομάδα του Άρη απέδειξε πόσο έμπειρες αθλήτριες διαθέτει και εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που βρήκε και απείλησε την ΑΕΛ με την Κοκοβιάδου η οποία και άνοιξε το σκορ στο 12′ σε μία γρήγορη αντεπίθεση.

Ο γρήγορος ρυθμός στον αγώνα συνεχίστηκε με την κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη χωρίς όμως η ΑΕΛ να μπορεί να απειλήσει σε αντίθεση με τον Άρη που γινότανε συνεχώς απειλητικός και μάλιστα σε μία εκτέλεση κόρνερ στο 24′ η Τζόρτζεβιτς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της ΑΕΛ στην ανεπιτυχή προσπάθεια της Βλασιάδου να μπλοκάρει την μπάλα, βρέθηκε μόνη της στο δεύτερο δοκάρι και έκανε άνετα το 0-2.
Μετά από αυτό το γκολ ο ρυθμός έπεσε αρκετά και ενώ όλα έδειχναν πως αυτό θα είναι το σκορ του ημιχρόνου η Ντιμιτρίγιεβιτς έδειξε την κλάση της και έκανε το 0-3 στο 46′.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ παρατάχθηκε με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς με στόχο αρχικά να μην δεχθεί και άλλο τέρμα και στην συνέχεια μήπως μπορέσει να μειώσει το σκορ ώστε να ξανά μπει στο παιχνίδι. Φυσικά αυτό ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε μία πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα που στόχο έχει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έχει επενδύσει πολλά για αυτόν τον σκοπό. Οι φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου ήτανε λιγοστές και ειδικά μετά τις αλλαγές που έκαναν και οι δύο πάγκοι για να δώσουν χρόνο συμμετοχής και σε άλλες αθλήτριες με αποτέλεσμα το 0-3 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Η ΑΕΛ μπορεί να έχασε όμως πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, χωρίς σκοπιμότητα και κοιτάζοντας τον αντίπαλο στα μάτια. Μία εμφάνιση συνέχεια των προηγουμένων που δυστυχώς αυτήν την φορά δεν συνδυάστηκε και με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα έφερνε την ομάδα ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της άνετης παραμονής. Στα θετικά της αναμέτρησης η επανεμφάνιση της Βλασιάδου μετά από 8 μήνες και τον τραυματισμό της σε αγώνα της Εθνικής Κορασίδων.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Σκοτεινιώτη Γ., Νεοφύτου Χαρά, Σωτηριάδη Παναγιώτα, Παυλοπούλου Γεωργία, Κόντου Έφη, Σκωτεινιώτη Κ., Αρκουλή Νικολέτα, Ζντράβκοβιτς Ίβανα, Σρετένοβιτς Γιόβανα, Γιαμαλή Αλεξάνδρα
Αλλαγές: Βασιλείου, Κατσιάνα, Σπυροπούλου, Τσιάρα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Αρζουμανίδου, Ρήγα, Καπιτζίκα

Εξαιρετική η διαιτησία της τριπλέτας από τον Βόλο που δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα. Η ΑΕΛ ευχαριστεί για ακόμα μία φορά τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και υπόσχεται την επόμενη φορά να τους αποζημιώσει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να δοθούν και στους εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού για την κάλυψη του αγώνα που δυστυχώς χρειάστηκε να επέμβουν στον ευτυχώς μη σοβαρό τραυματισμό της παίκτριας του Άρη, Παράσχου, στην οποία και η ΑΕΛ εύχεται ταχεία ανάρρωση.

Την επόμενη Κυριακή η ΑΕΛ θα αγωνιστεί στην Αθήνα με τον Ατρόμητο στις 17:45, με τον αγώνα να γίνεται υπό το φως τον προβολέων στο γήπεδο της Χωράφας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις