ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πλήθος κόσμου στη φιλανθρωπική εκδήλωση της Μητρόπολης – Οι Λαρισαίοι στήριξαν έμπρακτα την πρωτοβουλία της (φωτο – βίντεο)

Δεν έπεφτε …καρφίτσα στην αίθουσα του «Palladium», όπου διοργανώθηκε η μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση της Ι.Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου. Οι Λαρισαίοι “πλημμύρισαν” την αίθουσα εκδηλώσεων και απόλαυσαν το φαγητό και ποτό τους, όλα για ένα καλό σκοπό.

Τα έσοδα της σημερινής βραδιάς θα δοθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση της «Λογίας Φιλαδελφίας και Αλληλεγγύης» της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου. Σύμφωνα με υπολογισμούς του Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμου τα έσοδα αυτά θα ανέρχονται περίπου στα 2.500 ευρώ.

Ο Σεβασμιότατος έκανε ιδιαίτερη μνεία στο έργο της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών στην οποία δώρησε στολές, ευχόμενος να μη χρειαστούν στο δύσκολο έργο τους, ενώ με τη σειρά τους οι εθελοντές παρέδωσαν μία τιμητική πλακέτα στον κ. Ιερώνυμο ανακηρύσσοντάς τον ως επίτιμο μέλος τους.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη χαρά να απολαύσουν την παιδική χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου, αλλά και τον γνωστό τραγουδιστή Μανώλη Μητσιά.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων και υποψήφια Δήμαρχος κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος, η πολιτευτής με την Νέα Δημοκρατία κ. Στέλλα Μπίζιου και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κ. Εύα Στεργιάκη.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες: 

 

 

Μαρίνος Τζώτζης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις