ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας όπου δέσποζαν εικόνες μιας άλλης Θεσσαλίας (φωτο)

«Θεσσαλία: Ο τόπος και οι άνθρωποι». Πίνακες κορυφαίων Θεσσαλών και όχι μόνο ζωγράφων  παρουσιάστηκαν στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Λάρισας το απόγευμα της Δευτέρας. Τη διοργάνωση της έκθεσης ανέλαβε ο Σύλλογος Γραμμάτων και Τεχνών Λάρισας.

Ο κόσμος «πλημμύρισε» τον χώρο της έκθεσης, θαυμάζοντας τα υπέροχα εκθέματα.

Στο βήμα ανέβηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Γραμμάτων και Τεχνών Λάρισας κ. Ντίνος Κόκκινος, η Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου κ. Χρύσα Βουλγαράκη, o αντιπρόεδρος του ομίλου Animus κ. Γιάννης Νταβέλης, ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος, καθώς και ο βασικός ομιλητής της βραδιάς κ. Αποστόλης Πίτσαβος, επί δωδεκαετία Πρόεδρος της Πινακοθήκης Καρδίτσας και από τους πλέον ειδικούς σε θέματα Τέχνης.

Στην έκθεση παρευρέθηκε πλήθος εκπρόσωπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και υποψήφιοι πολιτευτές. Μεταξύ αυτών οι: Ρένα Καραλαριώτου, Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, Μαρία Γαλλιού, Στέλλα Μπίζιου, Πάνος Σάπκας, Απόστολος Σουρλαντζής, Βασίλης Πινακάς και άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες:

Μαρίνος Τζώτζης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις