ΛΑΡΙΣΑ

Από «Το Ποτάμι» η πρώτη ανακοίνωση υποψηφίου του συνδυασμού Απ. Καλογιάννη

Η λογίστρια φοροτεχνικός και στέλεχος του κόμματος «Το Ποτάμι» κ. Νίκη Κατσούρα είναι η πρώτη υποψήφια δημοτική σύμβουλος που ανακοινώνεται από το τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη. Η υποψηφιότητα οριστικοποιήθηκε στο πλαίσιο συνάντησης αντιπροσωπείας στελεχών της τοπικής οργάνωσης «Το Ποτάμι» με το δήμαρχο Απ. Καλογιάννη.

Ως γνωστόν, «Το Ποτάμι» με απόφασή του, σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, έχει αποφασίσει να στηρίξει για τις δημοτικές εκλογές του Μαϊου τον νυν δήμαρχο Απ. Καλογιάννη και την «Συμπαράταξη Λαρισαίων».

Ετσι στο πλαίσιο της συνάντησης, ανακοινώθηκε η συμμετοχή της κ. Ν. Κατσούρα στο ψηφοδέλιο της Συμπαράταξης.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Απ. Καλογιάννης αφού ευχαρίστησε το «Ποτάμι» για την στήριξή του, τόνισε τα εξής: «Σεβόμαστε τον θεσμικό ρόλο όλων των κομμάτων και βεβαίως θεωρούμε πως η αυτοδιοικητική μας παράταξη ενισχύεται μεν, αλλά ο πυρήνας των αποφάσεών τους παραμένει μέσα στο δημαρχείο και την δημοτική μας ομάδα και μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης. Με αυτό το πνεύμα που έχω εκφράσει προς όλες τις πλευρές, βρίσκουμε μία κοινή ρότα και το «Ποτάμι» θα συμμετέχει στον αυτοδιοικητικό συνδυασμό μας με την κα Κατσούρα η οποία θα δώσει τον δικό της αγώνα».

Από την πλευρά της η κα Κατσούρα,  που είναι και μέλος της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων (Με.Συ.Α) του κόμματος, δήλωσε πως «το Ποτάμι δίνει την στήριξή του  στον κ. Καλογιάννη και τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης, για την προώθηση της εξωστρέφειάς της και την ανάδειξη των ικανοτήτων της, αναγνωρίζοντας το έργο του στο Δήμο αλλά και τα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά της παράταξης που ηγείται.».

Τέλος, ο γραμματέας της Περιφερειακής οργάνωσης του κόμματος κ. Δημ. Σακατζής, τόνισε ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά την απόφαση του κόμματος για την επίσημη στήριξη του νυν δημάρχου και της Συμπαράταξης Λαρισαίων, τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Το Ποτάμι αναγνωρίζει την σοβαρή δουλειά στο Δήμο Λαρισαίων που γίνεται από το δήμαρχο Απ. Καλογιάννη και τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων». Στο ψηφοδέλτιο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων»  θα μετάσχει η κ. Νίκη Κατσούρα.

Το κόμμα μας συντάσσεται και συμπορεύεται με όλες του τις δυνάμεις για τη στήριξη και την ανάδειξη του πλούσιου και πολυεπίπεδου έργου του δημάρχου στο πλαίσιο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» ως γνήσιας αυτοδιοικητικής κίνησης.»

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Λάρισας του κόμματος κ. Κων. Ιακωβάκης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις