Σπαγγέτι με μελάνι σουπιάς


Συνταγές

Σπαγγέτι με μελάνι σουπιάς

Υλικά για 2 άτομα

  • 500 γραμμάρια ζυμαρικά με μελάνι σουπιάς
  • 20 ντοματίνια
  • μερικά φύλλα βασιλικού
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 2 σφηνάκια λευκό κρασί
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένετε καλά και κόβετε τα ντοματίνια στα τέσσερα.
  2. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα ζυμαρικά με μελάνι σουπιάς στο χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.
  3. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το ψιλοκομμένο σκόρδο για ένα λεπτό.
  4. Σβήνετε με το κρασί και το αφήνετε να εξατμιστεί στο μισό.
  5. Βάζετε στο τηγάνι τα ντοματίνια, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα σοτάρετε για ένα λεπτό.
  6. Προσθέτετε και τα ζυμαρικά και ανακατεύετε καλά.
  7. Τελευταία στιγμή ρίχνετε τον βασιλικό και σερβίρετε.

Πηγή: newsbeast.gr

Close

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο