ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα έγινε η παρουσίαση του βιβλίου: “Μαγειρεύοντας στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες” του Χρ. Νέζου

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019,  ώρα 19.30, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Domotel Xenia Volos (Πλαστήρα 1, Βόλος), έγινε η παρουσίαση του βιβλίου ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ του δημοσιογράφου Χρήστου Νέζου.

Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος προλόγισε το βιβλίο και συντόνισε την εκδήλωση.

Για τον Χρήστο Νέζο και το βιβλίο του μίλησαν η πλαστική χειρουργός Αθηνά Μπέη, η τραγουδίστρια Στέλλα Κονιτοπούλου και η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ Δημήτρης Καπούνης, ο οποίος ήρθε ειδικά από τη Νάξο για να κάνει έκπληξη στον Χρήστο Νέζο! Μίλησε δε με μεγάλο ενθουσιασμό για την έκδοση, αλλά και για τη φιλία του με τον Χρήστο.

Ο Χρήστος Νέζος ετοίμασε με μεγάλο μεράκι και ενθουσιασμό το βιβλίο του με συνταγές από τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες.

Σε αυτό θα βρει κανείς τις πιο νόστιμες συνταγές από τη Νάξο, τη Δονούσα και τη Σχοινούσα, τα Κουφονήσια και την Ηρακλειά.

“Να λοιπόν ένα βιβλίο γεμάτο φως ελληνικό, γεύσεις και συνταγές που ξεπερνούν την καθημερινότητα και την επαναφέρουν στην πραγματικότητά που της αναλογεί: στο δικό μας χώρο. Κι ακόμη πρόκειται για φαγητά που γνωρίζουμε ή έχουμε ακούσει για αυτά, για υλικά που υπάρχουν στον μανάβη της γειτονιάς μας, για φαγητά που η γεύση έχει μνήμη και διασώζει ευτυχώς και επιτυχώς την ανάμνησή τους”.

Απόσπασμα από τον πρόλογο της Ροσσάνας Πώποτα

Φωτογραφίες: οι δύο πρώτες  από δεξιά: ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, ΡΟΣΣΑΝΑ ΠΩΠΟΤΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΕΖΟΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΜΠΕΗ

Τελευταία από δεξιά: ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΜΠΕΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΕΖΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΟΥΝΗΣ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των Elxis Spa & Elxis Medical.

dav
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις