ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκοψε πίτα το ΚΑΠΗ Πυργετού

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου το απόγευμα   το ΚΑΠΗ Πυργετού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. Κωνσταντίνου Κολλάτου, του αντιδημάρχου κ.Βασίλη Ζάχου, των δημοτικών συμβούλων Ευθύμιου Μπουζέκη, Αχιλλέα Διψάνα,Δημήτρη Τσετσιλα,Χρήστο Τσάτσαρη,της προέδρου του ΔΟΠΑΠΕΠ κα Ξανθής Ζησάκη, του προέδρου του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρου Ζάρρα, του προέδρου Τοπικής Κοινότητας Πυργετού κ.Αθανάσιου Λαίνα, της προέδρου UNESCO Λάρισας κα Θεοδώρα Κάλλα,του μέλους του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλη Ρούπα, μελών Τοπικών Κοινοτήτων και φορέων της περιοχής.

Η κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του Αιδεσιμότατου Πατέρα Αλέξανδρου Ρούσου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κολλάτος ευχήθηκε σε όλους υγεία αγάπη και ευημερία για το νέο έτος , και δήλωσε : ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε  πάντα δίπλα και θα στηρίζουμε τους ηλικιωμένους.

Με τη λειτουργία των κοινωνικών αυτών δομών σε συνδυασμό και με τις δράσεις φροντίδας και υποστήριξης ηλικιωμένων και τα έργα και τις παρεμβάσεις μας φροντίζουμε και εξασφαλίζουμε την αξιοπρεπή διαβίωση για τους πολίτες της τρίτης ηλικίας στον Δήμο Τεμπών.

Να ευχαριστήσω τέλος  για ακόμη μια φορά τους εργαζόμενους του ΚΑΠΗ  για την πολύ αξιόλογη προσφορά τους  στους ηλικιωμένους συνδημότες μας .

Χαιρετισμό και ευχές για καλή χρονιά απεύθυνε και ο πρόεδρος της Τοπική Κοινότητας Πυργετού  κ. Αθανάσιος Λαίνας.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις