ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ασύλληπτο περιστατικό στη Λάρισα: Αρνήθηκε να κόψει απόδειξη γιατί της έκανε “δώρο” τη σακούλα!

Το τι μπορεί να σκαρφιστεί το ελληνικό δαιμόνιο για να φοροδιαφύγει έχει αποδειχθεί πολλάκις πως αποτελεί μία αστείρευτη πηγή… γνώσης. Αυτό όμως που συνέβη προ ημερών σε ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της Λάρισας, δεν έχει προηγούμενο!

Λαρισαία, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση της εφημερίδας μας, επισκέφθηκε το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο για να αγοράσει γλυκά. Ο συνολικός λογαριασμός ήταν ορισμένες δεκάδες ευρώ.

Η ευγενική κυρία που την εξυπηρέτησε, έβαλε τα γλυκά στα κουτιά, εν συνεχεία τα κουτιά σε μία σακούλα και της τα παρέδωσε ζητώντας το αντίτιμο.

“Απόδειξη δε θα μου δώσετε;” ρώτησε εκείνη τη στιγμή η πελάτισσα προφανώς ενοχλημένη από το γεγονός πως η πωλήτρια ξέχασε να κόψει το φορολογικό παραστατικό.

“Μα κυρία μου… σας έκανα δώρο τη σακούλα! Σας γλιτώνω από το κόστος να την αγοράσετε” απαντά με κατηγορηματικό τρόπο – προφανώς βέβαιη πως το deal με την πελάτισσα ήταν τίμιο – η πωλήτρια.

“Μα είναι δυνατό να συμψηφίζετε τα 10 λεπτά του ευρώ με την μη έκδοση απόδειξης; Όχι, προτιμώ να πληρώσω τη σακούλα και να πάρω και την απόδειξη!” Απάντησε ετοιμόλογα η Λαρισαία, που εν τέλει έφυγε… πικραμένη με τα γλυκά στο χέρι από το ζαχαροπλαστείο, έχοντας ωστόσο εντός της σακούλας και την απόδειξη που έκοψε κακήν – κακώς, η πωλήτρια…

Καμία προφανώς ελπίδα έστω κι αν πέρασαν τρία μνημόνια…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις