Παρασκήνιο

Κρυφτείτε και φωνάξτε σύντροφοι

Ζώντας προφανώς σε ένα παράλληλο σύμπαν στη νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, αυτή τη φορά εξέδωσαν ανακοίνωση προφανώς ενοχλημένοι κι από το δημοσίευμα του onlarissa.gr, το οποίο προεξοφλεί την υποψηφιότητα του πρώην αντιδημάρχου Λάρισας Παναγιώτη Νταή στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο.

Έχοντας βάλει το κεφάλι κάτω από την άμμο, αγνοούν πως η δημοσιογραφική πιάτσα και η κοινωνία βοά από ονόματα που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές. Σε κάποιες των περιπτώσεων μάλιστα, μιλάμε για πρόσωπα τα οποία αυτοσυστήνονται ως… υποψήφιοι βουλευτές στη Λάρισα!

Κρατάμε λοιπόν τους βαρείς χαρακτηρισμούς περί “απότοκων της φαντασίας του συντάκτη” και αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Τότε που είμαστε κάτι παραπάνω από βέβαιοι πως οι συντάκτες αυτής της τραγικής ανακοίνωσης θα θέλουν να την ξεχάσουν. Αν έχουν ελάχιστη τσίπα βέβαια, θα ζητήσουν και μία δημόσια συγνώμη.

Υ.Γ. Η δουλειά του δημοσιογράφου σε μία δημοκρατική χώρα είναι να κάνει ρεπορτάζ και να γράφει αυτά που προκύπτουν από την έρευνα. Δεν είναι να  γράφει αυτά που θέλουν οι εκάστοτε κυβερνητικοί κομματάρχες, τη στιγμή που εκείνοι το θέλουν. Έχουμε δημοκρατία ακόμη!

Απόστολος Ράιδος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις