ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η υπουργός αγοράζει ομπρέλες με 500 ευρώ, οι Λαρισαίοι αστυνομικοί δεν έχουν ούτε στυλό για να γράψουν κλήση!

Την ώρα που η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προχωρεί σε προκλητικές – για το δημόσιο αίσθημα – αγορές, όπως τέσσερις ομπρέλες έναντι 500 ευρώ, οι Λαρισαίοι αστυνομικοί δεν έχουν ούτε τα… αυτονόητα, όπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές του κλάδου.

Αυτονόητα που αγγίζουν τα όρια του… αστείου, καθώς όπως σημειώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Θανάσης Νταβούρας, εν έτει 2019 έχουν ξεμείνει ακόμη και από… γραφική ύλη!

“Δυστυχώς έχουμε μικρά αλλά πολλά προβλήματα της καθημερινότητας. Για παράδειγμα δεν έχουμε γραφική ύλη, αστεία πράγματα για το 2019, την ίδια στιγμή που βλέπουμε να αγοράζονται 4 ομπρέλες για 500 ευρώ στο υπουργείο μας. Αυτά το ελάχιστον που μας προκαλούν είναι το γέλιο” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νταβούρας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Θανάσης Νταβούρας

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας δεν άφησε ασχολίαστα και τα όσα συνέβησαν στο Κυριακάτικο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα, υποστηρίζοντας πως “οι συνάδελφοι μου για μία ακόμη φορά υπερασπίστηκαν το θεσμό της δημοκρατίας στις εντολές τις πολίτικης και κατ’ επέκταση της φυσικής ηγεσίας. Είναι οι ίδιοι αστυνομικοί που κατηγορούνταν από τους σημερινούς κυβερνώντες, ως φασίστες τα προηγούμενα χρόνια”.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις