ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στα VICTORIA CINEMAS της Λάρισας

VICTORIA CINEMAS

Τέρμα Κούμα & Λάμπρου Κατσώνη 20

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο 2410 230707

και στο www.victoria-cinema.gr

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 24/1/2019 –30/1/2019

ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΝΟΣ – STAN & OLLIE

Κατηγορία : Βιογραφική

Σκηνοθεσία :Τζον Σ. Μπέιρντ

Πρωταγωνιστούν :Τζον Σ. Ράιλι, Στιβ Κούγκαν, Σίρλεϊ Χέντερσον, Νίνα Αριάντα, Ντάνι Χιούστον

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 19:50 & 22:00

Με τη χρυσή εποχή τους ως βασιλιάδες της κωμωδίας στο Χόλιγουντ να ανήκει στο παρελθόν, οι εμβληματικοί Σταν και Όλι περιοδεύουν στη Μεγάλη Βρετανία σε μία απεγνωσμένη απόπειρα να δώσουν νέα πνοή στην καριέρα τους. Μετά από μία συγκρατημένη αρχή, αυτή η κωμική δύναμη της φύσης συγκεντρώνει ορδές θαυμαστών, καινούριων και παλιών, που γοητεύονται από τις ξεκαρδιστικές ερμηνείες των δύο θρύλων.

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ – SERENITY

Κατηγορία : Θρίλερ

Σκηνοθεσία :Νιλ Μπέργκερ

Πρωταγωνιστούν :Μάθιου Μακ Κόναχι, Αν Χάθαγουεϊ, Νταϊάν Λέιν, Τζέισον Κλαρκ, Ντζιμόν Χούνσου

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 20:00 & 22:20 – ΜΟΝΟ για το ΣΑΒΒΑΤΟ στις 20:15 & 22:30

Από τον υποψήφιο για Όσκαρ σεναριογράφο και σκηνοθέτη Στίβεν Νάιτ (Σε Λάθος Χρόνο, Επικίνδυνες Υποσχέσεις), τον βραβευμένο με Όσκαρ παραγωγό Γκρεγκ Σαπίρο (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty) και τους βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς Μάθιου Μακ Κόναχι (Interstellar, Ο Λύκος της Wall Street, Dallas Buyers Club) και Αν Χάθαγουεϊ (Interstellar, Οι Άθλιοι, Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή) έρχεται ένα συναρπαστικό θρίλερ γεμάτο ανατροπές και μυστήριο.

ΡΟΜΑ – ROMA

Κατηγορία : Δραματική

Σκηνοθεσία :Αλφόνσο Κουραρόν

Πρωταγωνιστούν :Γιαλίτζα Απαρίθιο, Μαρίνα Ντε Ταβίρα.

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 21:30

Το 1970 σ’ ένα μεσοαστικό σπίτι στην περιοχή Ρόμα της Πόλης του Μεξικού, η ζωή κυλά μάλλον μονότονα για το γιατρό πατέρα, την νοικοκυρά (αν και με σπουδές βιοχημείας) μητέρα, τη στωική γιαγιά, τα τέσσερα παιδιά και τις δύο οικιακές βοηθούς. Ώσπου το τέλειο «οικοδόμημα» διαλύεται με το χωρισμό του ζευγαριού αλλά και με κάποιες άλλες παρενθέσεις που σχετίζονται με την καλοσυνάτη Κλέο, την υπηρέτρια της οικογένειας που είναι δεμένη με τα παιδιά της φαμίλιας.

BTS WORLD TOUR: LOVE YOURSELF IN SEOUL

Κατηγορία : Μουσική

Σκηνοθεσία :Big Hit Entertainment

Πρωταγωνιστούν :RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V, Jung Kook.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 18:00

Το global pop φαινόμενο BTS επιστρέφει στα Victoria Cinemas με την προβολή του νέου τους film “BTS World Tour Love Yourself in Seoul”. Γυρίστηκε τον Αύγουστο του 2018 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Σεούλ στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους που παρακολούθησαν χιλιάδες fans ανά τον κόσμο. Η ταινία επικεντρώνεται τόσο στη μουσική και σκηνική παρουσία των BTS όσο και στην ευρύτερη καλλιτεχνική τους κατεύθυνση και αναμένεται να συγκεντρώσει πληθώρα θεατών στους κινηματογράφους όλου του πλανήτη.

GLASS

Κατηγορία : Μυστηρίου

Σκηνοθεσία :Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Πρωταγωνιστούν :Μπρους Γουίλις, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τζεϊμς Αϊβορι, Σπένσερ Τριτ Κλαρκ, Σάρα Πόλσον, 2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 21:40

O M. Night Shyamalan φέρνει μαζί δυο από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της φιλμογραφίας του – τον Άφθαρτο από το 2000 και τον Διχασμένο από το 2016 στο Glass, ένα εκρηκτικό, καινούργιο θρίλερ, που ακολουθεί τους κανόνες των κόμιξ. Από τον Άφθαρτο, ο Bruce Willis επιστρέφει ως David Dunn και ο Samuel L. Jackson ως Elijah Price, γνωστός και ως Mr. Glass. Μαζί τους αυτή τη φορά και ο James McAvoy, αναβιώνοντας τον ρόλο του Kevin Wendell Crumb και των πολλαπλών προσωπικοτήτων του που κατοικούν μέσα του, και η Anya Taylor-Joy ως Casey Cooke, η μοναδική που επέζησε της συνάντησης μαζί του. Ακολουθώντας το φινάλε του Διχασμένου (Split), ο Glass βρίσκει τον Dunn να καταδιώκει τον Crumb σε μια σειρά από κλιμακωτές συναντήσεις, όπου η στιβαρή παρουσία του Price μοιάζει σαν ενός μαέστρου που φαίνεται να κρατάει μυστικά και για τους δυο.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΝΑ

Κατηγορία : Κωμωδία

Σκηνοθεσία :Νίκος Ζαπατίνας

Πρωταγωνιστούν :Θανάσης Τσαλταμπάσης, Λευτέρης Ελευθερίου, Demy, Κατερίνα Παπουτσάκη.

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 19:40

Ηρακλής και Αγησίλαος, δύο επιστήθιοι φίλοι, εγκαταλείπουν την Αθήνα και ξεκινούν για τη Νάξο όταν μαθαίνουν ότι η πολυαγαπημένη νονά του Ηρακλή… μετράει ώρες. Ταυτόχρονα, η Φαίδρα που ζει μόνιμα στη Γερμανία ετοιμάζεται να περάσει το πρώτο της καλοκαίρι στην πατρίδα κι έτσι καταφθάνει στο νησί παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας της Ερμιόνης.

H DILILI ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ – DILILI IN PARIS

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Μισέλ Οσελό

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 17:50

Παρίσι, Μπελ Επόκ. Η τετραπέρατη Ντιλιλί έχει αποφασίσει να εξιχνιάσει τις μυστηριώδεις απαγωγές κοριτσιών που μαστίζουν την πόλη, μαζί με το μεταφορέα φίλο της. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς της, οι δρόμοι της διασταυρώνονται με μερικές από τις πιο επιφανείς φιγούρες της γαλλικής τέχνης, επιστήμης και διανόησης, από τον Μονέ και τον Προυστ ως τον Παστέρ και τον Ντεμπισί, που θα της δώσουν στοιχεία για να λύσει το μυστήριο, αλλά και θα την εμπνεύσουν με τα επιτεύγματά τους. Γίνεται φίλη με τη Μαρί Κιουρί, επισκέπτεται το γραφείο του Γουστάβου Άιφελ στην κορυφή του πύργου και ο Φερδινάνδος φον Ζέπελιν τής δανείζει το αερόπλοιό του.

ΤΟΣΟΔΟΥΛΙΚΑ 2:ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – MINUSCULE – MANDIBLES FROM FAR AWAY (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Έλεν Ζιρόντ

2D: Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 17:50

Καθώς οι πρώτες νιφάδες πέφτουν στην κοιλάδα, είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει ο εφοδιασμός για το χειμώνα! Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μια μικρή πασχαλίτσα παγιδεύεται σε ένα δέμα… με προορισμό την Καραϊβική! Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να γυρίσει σπίτι: να ενωθεί για ακόμη μια φορά με την dream team: η πασχαλίτσα, το μυρμήγκι και η αράχνη ενώνουν τις δυνάμεις του στην άλλη άκρη του κόσμου. Νέος κόσμος, νέες γνωριμίες και νέοι κίνδυνοι… θα τα καταφέρουν;

ΑΣΤΕΡΙΞ: TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ.) – ASTERIX: THE SECRET OF THE MAGIC POTION (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία :Αλεξάντρ Αστιέ

2D: Καθημερινά στις 18:00 & 19:30 – Επιπλέον: Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 16:00 & Κυριακή πρώι στις 11:45

Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

Η ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ – MARY POPPINS RETURNS

Κατηγορία : Περιπέτεια Φαντασίας

Σκηνοθεσία :Ρομπ Μάρσαλ

Πρωταγωνιστούν : Έμιλι Μπλαντ, Λιν Μάνουελ Μιράντα, Μπεν Γουίσοου, Έμιλι Μόρτιμερ, Ντικ Βαν Ντάικ, Άντζελα Λάνσμπερι, Τζούλι Γουόλτερς, Κόλιν Φερθ, Μέριλ Στριπ..

Στα Ελληνικά:Πέμπτη & Παρασκευή στις 17:30

Στη νέα Mary Poppins της Disney, η Emily Blunt (The Girl on the Train, Into the Woods) είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια.

Ο ΑΣΠΡΟΔΟΝΤΗΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) – WHITE FANG (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία : Αλεξάντρ Εσπιγκάρες

Ηθοποιοί (φωνές): Γιάννης Στεφόπουλος, Νέστωρ Κοψίδας, Φώτης Πετρίδης, Σοφία Παναηλίδου, Ντίνος Σούτης, Χρήστος Πλαΐνης, Γιάννης Υφαντής, Δημήτρης Παπαδάτος, Βασίλης Μηλιός, Τάκης Σακελλαρίου, Κώστας Αποστολίδης.

2D: Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 16:00

Το μυθιστόρημα του Τζάκ Λόντον «Ο Ασπροδόντης», αυτή η απίθανη ταινία κινουμένων σχεδίων είναι ένα συγκινητικό και τρυφερό παραμύθι για τη ζωή ενός μικρού λυκόσκυλου που σιγά-σιγά εγκαταλείπει την άγρια φύση και γνωρίζει τον κόσμο των ανθρώπων, σε μια συναρπαστική περιπέτεια με φόντο την παγωμένη Αλάσκα. Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Αλεξάντρ Εσπιγκάρες.

Ο ΓΚΡΙΝΤΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) – THE GRINCH (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία : Σκοτ Μοσιέ, Γιάροου Τσένι

Ηθοποιοί (φωνές): Γιώργος Καπουτζίδης, Έφη Παπαθεοδώρου.

2D: Κυριακή πρωί στις 11:15

Η ταινία Ο Γκριντς αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη που θέλει να κλέψει τα Χριστούγεννα και να τα εξαφανίσει μια για πάντα. Όμως η καρδιά του θα γλυκάνει εξαιτίας του γενναιόδωρου πνεύματος ενός μικρού κοριτσιού.

SPIDER-MAN: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΟ-ΣΥΜΠΑΝ (ΜΕΤΑΓΛ.) – SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία : Πίτερ Ράμσεϊ

Ηθοποιοί (φωνές): Κώστας Κουνέλας, Διονύσης Μακρής, Λίλα Μπακλέση, Νέστωρ Κοψιδάς, Φοίβος Ριμένας, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Φώτης Πετρίδης, Καλλιρόη Μυριάγκου.

2D: Παρασκευή, Σάββατο & Τετάρτη στις 17:10 & Κυριακή πρωί στις 11:15

O Phil Lord και ο Chris Miller, οι ιδιοφυΐες πίσω από την «Ταινία Lego» και το «21 Jump Street» φέρνουν μια νέα πνοή με το ταλέντο τους στο σύμπαν του Spider-man, με ένα πρωτοποριακό οπτικό στυλ, που είναι μοναδικό στο είδος του.

ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΜΕΤΑΓΛ.) – RALPH BREAKS THE INTERNET (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία : Ριτς Μουρ, Φιλ Τζόνστον

Ηθοποιοί (φωνές): Ανδρέας Ευαγγελάτος, Δανάη Σκιάδη, Όθων Μεταξάς, Ηλίας Ζερβός, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Βασίλης Μήλιος, Ιφιγένεια Στάικου, Σοφία Τσάκα, Κλεοπάτρα Ροντήρη, Βασίλης Αξιώτης.

2D: Κυριακή στις 17:10.

Ο καταστροφέας Ralph και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Vanellope von Schweetz θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Rush, το βιντεοπαιχνίδι της Vanellope.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου – Θέατρο Σκιών Σπυροπούλου: Ο Καραγκιόζης & Οι Θεοί του Ολύμπου

Με 3 παραστάσεις – Στις 11:30, 16:00 & 17:30 – Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

Δευτέρα 28 Ιανουάριου – Stand Up Comedy: Εδώ στον Αγώνα!

Στις 21:30 – Προπώληση 9.00€ στο Ταμείο των Victoria Cinemas και στο Viva.gr

Ο Θωμάς Ζάμπρας και η Χρύσα Κατσαρίνη έχουν κάνει πολλές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Αποφάσισαν φέτος να περιοδεύσουν μαζί, με την παράσταση “Εδώ, στον αγώνα”. Στην δίωρη παράστασή τους, εναλλάσσονται πάνω στην σκηνή και μιλάνε για μια ποικιλία θεμάτων, από το σεξ και τον Μητροπάνο μέχρι τα space cake και τα τουριστικά μαγαζιά. Ο καθένας με το δικό του προσωπικό στυλ.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

FLASHBACK- 31/1

ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ & ΔΡ ΓΟΥΑΤΣΟΝ – 31/1

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις