ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Βασίλεψε” η Μικτή Χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων

Η Μικτή Χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων «Η Ευεστώ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Κυριακή 20-1-2019 και ώρα 13:00 μ.μ.  στο κέντρο «Paladium»,με την παρουσία και τις ευλογίες εκπροσώπου του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Βασίλης Πινακάς, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής  κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, ο Αντιδήμαρχος πρασίνου και Αμαξοστασίου κ. Γεώργιος Ζαούτσος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων κ. Κων/νος Τσιαούσης, η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κα Ευθυμία Ζιώγα, η Διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων κα Σταυρούλα Μπαξεβάνου και η Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ Λάρισας κα Βασιλική Γιαννίκη.

dig

Τόσο ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης όσο και ο Αντιδήμαρχος κ. Δεληγιάννης καθώς και ο μαέστρος της χορωδίας κ. Κων/νος Μάτης, στο σύντομο χαιρετισμό τους, πέρα από τις εγκάρδιες ευχές τους  για υγεία και επιτυχίες στη νέα χρονιά, αναφέρθηκαν στα εξαιρετικά αποτελέσματα της χορωδίας της τελευταίας χρονιάς και τόνισαν ότι τα αποτελέσματα αυτά είναι προϊόν ομαδικής προσπάθειας η οποία ανταμείβει το σύνολο των χορωδών.

Στη συνέχεια σε γιορτινό κλίμα όλοι οι χορωδοί αντάλλαξαν ευχές, τραγούδησαν και χόρεψαν δημοτικούς παραδοσιακούς χορούς.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις